Θεσσαλονίκη: Κατάθεση στεφάνων σήμερα για τα γεγονότα του Μάη του 1936

Σε κατάθεση στεφάνων θα προχωρήσουν σήμερα συνδικάτα και εργατικά σωματεία, τιμώντας τη μνήμη και τους αγώνες των εργατών που έχασαν τη ζωή τους στα τραγικά γεγονότα που συγκλόνισαν τη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του ’36.

Στις 11:00 στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Βενιζέλου η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ θα προχωρήσει σε κατάθεση στεφάνων προς τιμή του ηρωικού ξεσηκωμού των εργατών της Θεσσαλονίκης τον Μάη του 1936.

Επίσης, η Διοίκηση και τα σωματεία της δύναμης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, , θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση και κατάθεση στεφάνων στις 10:30 στο μνημείο του Εργάτη, μπροστά από το κτίριο του Ε.Κ.Θ.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου