Θεσσαλονίκη: Η βροχή έφερε λεκάνες για τα νερά στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Επιστρατεύτηκαν τα καλάθια του ελέγχου των χειραποσκευών για να μαζεύουν τα νερά που έπεφταν από τις ολοκαίνουριες οροφές

Εικόνες ντροπής καταγράφηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, εν μέσω της τουριστικής περιόδου, καθώς λόγω των ισχυρών βροχών, πήραν νερά, οι οροφές ολοκαίνουριων κατασκευών με συνέπεια να επιστρατευτούν τα καλάθια που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των αποσκευών.

Την ώρα που στην Ελλάδα και δη στη Θεσσαλονίκη τα αεροδρόμια κατακλύζονται από εκατομμύρια τουρίστες -φτάνοντας ακόμη και σε επίπεδα προ covid εποχής- στο «Μακεδονία» εκτυλίσσονται καταστάσεις που σίγουρα δεν τιμούν το προφίλ που θέλει να επιδείξει η μητρόπολη των Βαλκανίων, όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ το ThessToday.gr, το οποίο και δημοσιεύει τις επίμαχες φωτογραφίες.

Τα προβλήματα προκλήθηκαν στις οροφές των κατασκευών Terminal 1 και Terminal 2, με τους υπεύθυνους να τοποθετούν τις μπλε λεκάνες στη σειρά ώστε να συγκεντρωθεί το νερό που έπεσε στο εσωτερικό του αεροδρομίου.

Επιβάτες, υποστηρίζουν ότι αντίστοιχες εικόνες καταγράφονται και στον χώρο των αφίξεων και σε εκείνον των αναχωρήσεων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το νερό στάζει και σε μία νέα κατασκευή του αεροδρομίου που ακόμη δεν έχει παραδοθεί ακόμη για λειτουργία.

Το φαινόμενο, ωστόσο είναι επαναλαμβανόμενο, καθώς επιβάτες υποστηρίζουν ότι κάθε φορά που σημειώνεται νεροποντή στη Θεσσαλονίκη οι εσωτερικοί χώροι του αεροδρομίου γεμίζουν νερά.

Άμεσα η διόρθωση

Πηγές του «Μακεδονία» υποστηρίζουν ότι πράγματι εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων τοποθετήθηκαν λεκάνες για τα νερά, ωστόσο υπογραμμίζουν ότι το προσεχές διάστημα θα επιδιορθωθεί η κατάσταση με τις οροφές ώστε να μην επαναληφθεί σε επόμενη νεροποντή και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν αντίστοιχες εικόνες.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα