Θεσσαλονίκη: Φεύγει το εργοτάξιο του μετρό στην Ανάληψη – Με τέσσερις λωρίδες η Δελφών

Απελευθερώνεται ο χώρος που καταλάμβανε το εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στον σταθμό Ανάληψη.

Έτσι, αύριο Παρασκευή, η οδός Δελφών επανέρχεται στη μορφή που είχε πριν ξεκινήσουν οι εργασίες του Μετρό, με μια επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, από την συμβολή των οδών Μπότσαρη- Δελφών έως την συμβολή των οδών Π. Συνδίκα -Δελφών. Οι λωρίδες αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία στις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Επίσης, έχει ολοκληρωθεί η διαμόρφωση και η οριστική αποκατάσταση των πεζοδρομίων   γύρω από τις δυο εισόδους του σταθμού, τα οποία θα αποδοθούν στην πόλη και τους κατοίκους. Οι εργασίες κατασκευής του σταθμού Ανάληψη έχουν, επίσης, ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου