Θεσσαλονίκη: Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Στην πλατεία Αριστοτέλους θα βρίσκονται και σήμερα το απόγευμα στις 5:00, Ουκρανοί πολίτες που ζούνε στη Θεσσαλονίκη. Ζητούν να σταματήσει ο πόλεμος στην πατρίδα τους, με την αγωνία να κορυφώνεται καθημερινά για τους ανθρώπους τους που έμειναν πίσω να πολεμήσουν.

Στις 6:00 το απόγευμα, μέλη του κλαδικού σωματείου εργαζομένων σε φορείς διαχείρισης του προσφυγικού, θα συγκεντρωθούν στο ΥΜΑΘ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία.

Τέλος, στις 7:30 το απόγευμα εργατικά σωματεία θα συγκεντρωθούν μπροστά στο δημαρχείο Κορδελιού – Ευόσμου, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο νέο «κύμα» ακρίβειας.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου