Θεσσαλονίκη: 67χρονος διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη δίπλα στο σπίτι του

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ταυτοποιήθηκαν 3 συνεργάτες 67χρονου που έχει ήδη συλληφθεί. Είχε 3 κιλά κάνναβη και πάνω από 630 γραμμάρια κοκαΐνης
Εκατοντάδες πωλήσεις ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης είχε κάνει ένας 67χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί από την αστυνομία το Μάρτιο για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Χαριλάου. Από την έρευνα που έγινε από την αστυνομία, έχουν ταυτοποιηθεί 3 άτομα που συνεργάζονταν με τον 67χρονο.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας για υπόθεση που αφορά διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και για την οποία έχει ήδη συλληφθεί, στις 10-03-2022, 67χρονος ημεδαπός, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών διαπίστωσαν ότι, ο προαναφερόμενος άντρας, από τον Οκτώβριο του 2021 έως και τον Μάρτιο του 2022, προμηθευόταν, κατείχε και διακινούσε κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη, με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους.

Η διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών λάμβανε χώρα, κατά κύριο λόγο, κοντά στην οικία του, αλλά και σε προσυμφωνημένα σημεία συνάντησης υπαίθριων χώρων.

Σε διακόσιες ενενήντα μία (291) περιπτώσεις, είτε απευθείας, είτε με τη μεσολάβηση τεσσάρων ατόμων, τα στοιχεία τριών εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, διέθεσε προς πώληση ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους τουλάχιστον 631,5 γραμμαρίων.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι, έπειτα από μεσολάβηση ημεδαπού άντρα, ο 67χρονος προμηθεύτηκε τρία (3) κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Ακόμη, εξακριβώθηκε και η αυτοτελής δράση ενός εκ των τριών ταυτοποιημένων συνεργών του και συγκεκριμένα 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος σε είκοσι δύο (22) περιπτώσεις, πούλησε ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους τουλάχιστον 29,6 γραμμαρίων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα