Θεσσαλονίκη: 42χρονη έκλεψε προϊόντα από σούπερ μάρκετ και δάγκωσε την υπεύθυνη

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε προϊόντα αξίας 30 ευρώ από σούπερ μάρκετ κι όταν έγινε αντιληπτή από την υπεύθυνη της επιχείρησης που προσπάθησε να τη συγκρατήσει, εκείνη τη δάγκωσε ώστε να διατηρήσει τα κλοπιμαία και να ξεφύγει

Έκλεψε προϊόντα αξίας 30 ευρώ από σούπερ μάρκετ κι όταν έγινε αντιληπτή από την υπεύθυνη της επιχείρησης που προσπάθησε να τη συγκρατήσει, εκείνη τη δάγκωσε ώστε να διατηρήσει τα κλοπιμαία και να ξεφύγει.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 42χρονη, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν να επιληφθούν, ενώ το περιστατικό συνέβη τα προηγούμενα 24ωρα στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε σε ανακριτή για ληστρική κλοπή και πρόκληση σωματικής βλάβης. Μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικό όρο.

Φεύγουν οι Ρουμάνοι πυροσβέστες – Έρχονται οι Γάλλοι

Μετά από έναν μήνα στην Ελλάδα, οι Ρουμάνοι πυροσβέστες που συνέδραμαν τους Έλληνες συναδέλφους τους στον “δύσκολο” Ιούλιο, αποχωρούν και στη θέση τους έρχονται, Γάλλοι, οι οποίοι και θα παραμείνουν όλο τον Αύγουστο, στο πλαίσιο του προγράμματος προ-εγκατάστασης Ευρωπαίων Πυροσβεστών.

🤝🇪🇺 #αλληλεγγύη στην πράξη

🔗 https://t.co/AjBWhOOpQA pic.twitter.com/BVKBeAXXom

— Civil Protection GR (@GSCP_GR) July 28, 2022

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, τους Ρουμάνους Πυροσβέστες θα αποχαιρετήσουν οι ηγεσίες του Υπουργείου  Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, καθώς και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Παρόντες στην εκδήλωση από ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, ενώ από ρουμανικής, θα παραστούν ο Υπουργός Εσωτερικών, Lucian Bode και ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, Δρ. Raed Arafat. Η ρουμανική αποστολή αποτελείτο από 56 Πυροσβέστες που αναπτύχθηκαν σε δύο συνεχόμενες βάρδιες των 28 ατόμων ανά 15ήμερο για όλον τον μήνα Ιούλιο.

Από τη Δευτέρα 1ης Αυγούστου, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, θα υποδεχθούν 25 Γάλλους Πυροσβέστες, οι οποίοι φθάνουν στην Αττική, όπου και θα παραμείνουν για όλο τον Αύγουστο.


pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα