Θεοδωράκης για Παλιοσπύρου: «Να δουν όλοι το πρόσωπό της»

Θεοδωράκης για Παλιοσπύρου: Σε ανάρτηση του, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε σχετικά με την αποκάλυψη του προσώπου της Παλιοσπύρου.

Την Πέμπτη στους Πρωταγωνιστές η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βγάλει για πρώτη φορά την μάσκα της. Για πρώτη φορά μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, η νεαρή κοπέλα θα αποκαλύψει το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα και θα δείξει στον κόσμο τη ζημιά που έχει υποστεί.

Θα μιλήσει επίσης, για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι, θα «γυρίσει» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και θα εξηγήσει την άρνηση που είχε, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη.

Η ανάρτηση

Με αφορμή τη συνάντησή τους, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο και κάτω από αυτό έγραψε: «Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μου συνάντηση με την Ιωάννα. Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι’ αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο… Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε. Κάποιες απο αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας.

Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό. Μετά ήρθαν τα podcast της – μεγάλη επιτυχία και πολλή ουσία. Και όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές. Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται “πόση ζημιά έχει γίνει” και να την αγαπούν και να της συμπαραστέκονται γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα. Αρκετά είπα όμως. Η συνέχεια και η αποκάλυψη την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον @alphatv».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα