Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η Ματίνα Νικολάου και η φάρσα του συντρόφου της Βασίλη Πορφυράκη

Απόψε, Δευτέρα 4 Ιουλίου, στη 01:20 στο MEGA, το λεωφορείο του «Night Out» τριγυρνάει και πάλι στους δρόμους και μεταφέρει τους επιβάτες του στις πιο τολμηρές περιπέτειες και extreme εμπειρίες.
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τη Ματίνα Νικολάου και ξεκινάει τις προκλήσεις που της έχει ετοιμάσει από μία «ανάκριση» με πρωτότυπες ερωτήσεις.

Στην πρώτη στάση του λεωφορείου, η καλεσμένη θα πρέπει να ανέβει σε ανυψωτικό μηχάνημα για να καθαρίσει τα τζάμια των τελευταίων ορόφων ενός κτηρίου. Θα τα καταφέρει να εκτελέσει την παράτολμη δουλειά της;
Στη συνέχεια, στο λεωφορείο επιβιβάζεται ο σύντροφος της καλεσμένης, Βασίλης Πορφυράκης, και το ζευγάρι μιλάει στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τη σχέση του. Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με μια βόλτα στην Αθήνα με ένα μωρό-κούκλα σε καροτσάκι, το οποίο θα καταλήξει σε μια φάρσα στους ανυποψίαστους
περαστικούς.

Σε μία απολαυστική τηλεφωνική επικοινωνία, η Ματίνα Νικολάου προτείνει στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου να φωτογραφηθούν με μαγιό για τις ανάγκες ενός θεατρικού.
Η ημέρα ολοκληρώνεται με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την καλεσμένη να δειπνούν στο «Night Out Restaurant». Η Ματίνα Νικολάου μιλάει για την παρουσία της στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ως «Βάνια» αλλά και για την ενασχόλησή της με την υποκριτική. Στο τέλος, οι δυο τους γυρνούν το καθιερωμένο TikTok βίντεο.

Ματίνα Νικολάου: Η ηθοποιός αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της προσωπικής της ζωής

Η Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς η τηλεοπτική βάνια μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της αλλά και το παιδί της.

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί, έχει πολλές χαρές αλλά και πολλές αγχωτικές στιγμές. Οι χαρές όμως είναι περισσότερες.

Ματίνα Νικολάου: «Είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερη από τον Βασίλη, αλλά δεν έχει καμία σημασία για μας»

Το παιδί μου λέει ότι του λείπω, αλλά χωρίς παράπονο και γκρίνια. Ο γιος μου είναι φιλαράκια με τον σύντροφο μου τον Βασίλη,

του μίλησα ανοιχτά για τη σχέση μου, γιατί είναι σε αυτή την ηλικία. Και εγώ και ο γιος μου έχουν πολύ καλή σχέση με τον πατερά του.

Δεν ήρθε κάποιος να αντικαταστήσει τον πατέρα του. Ήταν κάτι εύκολο για τον Βασίλη, ήξερε τι θα πει και τι θα κάνει, τι να συμβουλεύσει τον Παναγιώτη. Ήμουν τυχερή σε αυτό.

Η έλλειψη του συντρόφου μου είναι η μητέρα του, γιατί την έχασε στα 18 του. Δεν υπάρχει ηλικία στη σχέση, άλλωστε κι εγώ αισθάνομαι πολύ νέα»

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία