Θέμις Μπαζάκα: «Μετά τα Πέτρινα Χρόνια δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά»

Η Θέμις Μπαζάκα μίλησε στο Στούντιο 4 για τη ζωή της και την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής τέχνης. Το παράπονό της είναι πως ενώ θέλει πολύ να παίξει σε μια κωμωδία δεν την σκέφτονται οι σκηνοθέτες. Καθώς την έχουν ταυτίσει με τους δραματικούς ρόλους.

Θέμις Μπαζάκα: «Μετά τα Πέτρινα Χρόνια δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά».

«Δεν έχω καμία σχέση με το παρελθόν. Εγώ τελειώνει το σήμερα και το βράδυ δεν θυμάμαι τι έκανα το πρωί. Δεν κοιτάζω παλιές φωτογραφίες. Ούτε να κλαψω για κάτι. Ούτε για να θυμηθώ.Τίποτα. Πάω μπροστά. Να ασχολείσαι με το παρελθόν ενώ μπροστά σου το μέλλον είναι ωραίο;» Είπε μεταξύ άλλων στην αρχή της συνέντευξης.

Οι ρόλοι που έχει παίξει

«Θέλω να παίξω σε κωμωδία αλλά δεν με σκέφτονται. Οι δραματικοί ρόλοι έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον. Έχουν μια πολυπλοκότητα και μια ποικιλία. Την κωμωδία δεν την γνωρίζω γιατί δεν ασχολήθηκα πολύ. Είναι δύσκολο. Ήθελα να παίξω ρόλους ρεπερτορίου. Το είχα βάλει στόχο και το έκανα».

Μετά τα Πέτρινα Χρόνια έφυγε για την Αμερική

«Μετά τα Πέτρινα Χρόνια έκανε να χτυπήσει το τηλέφωνό μου 14 μήνες ακριβώς για οποιαδήποτε δουλειά και πρόταση. Θα είχα πεθάνει της πείνας. Πήγα στην Αμερική, έμεινα έγκυος. Όλοι μου έλεγαν θα κάνεις παιδί τώρα που ανοίγει ο δρόμος; Έλεγα για να δούμε, εγώ θα κάνω το παιδί κι όποιος θέλει να με περιμένει, θα με περιμένει. Έκανα το παιδί, μεγάλωνε το παιδί και η πρώτη μου πρόταση ήταν μια ταινία ‘Οι απουσίες’. Και αυτό γιατί 3 μέρες πριν έφυγε η πρωταγωνίστρια και πήραν πανικόβλητοι εμένα».

«Υπήρχαν αντιδικίες μέσα στο σινεμά, μεταξύ τους οι σκηνοθέτες, υπήρχαν ζήλιες. Διάφορα. Επίσης, αν έκανες μια μεγάλη επιτυχία λέγανε ‘Ααα αυτή είναι του Βούλγαρη, τι να την κάνουμε;’. Άργησα πολύ να κάνω θέατρο γιατί λέγανε αυτή είναι του σινεμά. Και ήταν πολύ ισχυρός αυτός ο διαχωρισμός. Τώρα δεν είναι. Τώρα θέλουν να πάρουν από το θέατρο τους καλούς ηθοποιούς. Πρώτη φορά που έπαιξα το θέατρο ένας μεγάλος κριτικός είχε γράψει ‘Η κυρία Μπαζάκα να επιστρέψει στο σινεμα’.»

Η Θέμις Μπαζάκα με το πέρασμα του χρόνου ωριμάζει αλλά δεν αποκλείει τον έρωτα

«Εγώ ερωτεύομαι. Την πατάω δεν την πατάω. Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά χρόνια να σταματήσει το βλέμμα μου σε έναν άνθρωπο. Δηλαδή σε επίπεδο να μου τραβήξει την προσοχή κι όχι ως ένα ωραίο αγόρι ή τι ωραίος άντρας. Να μείνει. Να λες αυτόν θέλω να τον γνωρίσω. Αυτό γίνεται γιατί μικραίνει ο κύκλος, μεγαλώνει η Θέμις. Ενώ παντρεύονται οι άντρες, έχουν οικογένειες. Δεν ξέρω. Μήπως δεν κυκλοφορώ πολύ; Δεν γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους; Τους έχω γνωρίσει όλους; Αφού σκέφτομαι να πάω σε καμιά άλλη χώρα». Συμπλήρωσε η Θέμις Μπαζάκα.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία