Θέλεις να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό και τακτοποιημένο συνέχεια; Αυτή είναι η λύση που έχει γίνει τάση στο εξωτερικό!

Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα ρομπότ σφουγγαρίστρα, τώρα θα μπορούσε να είναι η ώρα να το κάνετε, καθώς υπάρχουν πολλές μεγάλες προσφορές για τη Black Friday 2020. Αυτό το ωραίο κομμάτι της τεχνολογίας μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο καθώς θα σφουγγαρίζει αδειάστε τα δάπεδά σας από μόνο του με το πάτημα ενός κουμπιού…..

Ο καθαρισμός των δαπέδων μπορεί να είναι μια από τις λιγότερο αγαπημένες δουλειές μας – γι ‘αυτό ήμασταν πραγματικά ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ότι επί του παρόντος υπάρχουν πολλές προσφορές Black Friday 2020 σε ρομπότ . Ενώ τα premium μοντέλα ρομπότ σφουγγαρίσματος μπορούν να κοστίσουν πάνω από 700 £, βρήκαμε προσφορές για ρομπότ που κοστίζουν μόλις 134,99 £ .

Οι φθηνότερες προσφορές ρομπότ
Τα φθηνότερα ρομπότ που βρήκαμε είναι διαθέσιμα στο Amazon ως μέρος της εκδήλωσης Black Friday 2020. Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να αγοράσετε το Lefant Robot Vacuum Cleaner Mop με μόλις 134,99 £ , μειωμένο από τη συνηθισμένη τιμή του Amazon στις 229,99 £, η οποία εξοικονομεί 41%. Αυτή η σφουγγαρίστρα ρομπότ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για σκληρά δάπεδα όσο και για χαλιά και έχει λειτουργίες κενού και σφουγγαρίσματος .

Εν τω μεταξύ, το iRobot Braava Jet 240, το οποίο η Amazon έχει κατατάξει ως «Καλύτερο συνολικό» Robot Mop διατίθεται προς πώληση στο Electrical Discount UK με μόλις 149,99 £, 100 £ λιγότερο από ό, τι η Amazon χρεώνει επί του παρόντος για το ίδιο μοντέλο. Αυτή η σφουγγαρίστρα ρομπότ έχει τετράγωνο σχήμα που σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Aldi Medion Ρομπότ σφουγγαρίστρα
Εάν έχετε χάσει τις προσφορές της Black Friday ή απλά δεν θέλετε να αγοράσετε από την Amazon, η Aldi διαθέτει επίσης μια ρομπότ σφουγγαρίσματος σε λογικές τιμές που διατίθεται προς πώληση στο διαδίκτυο μόνο με 159,99 £. Το Medion Robot Mop είναι ιδανικό για τον καθαρισμό πλακιδίων και σκληρών δαπέδων και μπορεί να λειτουργήσει έως 70-80 λεπτά με 5 ώρες χρόνο φόρτισης .

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ρομπότ
Τα πλεονεκτήματα των ρομπότ μπορεί να φαίνονται αρκετά προφανή – μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια απλώς απενεργοποιώντας το ρομπότ σας για να καθαρίσετε τα δάπεδά σας. Ωστόσο, αξίζει να λάβετε υπόψη και τα μειονεκτήματα – ορισμένα μοντέλα μπορεί να είναι θορυβώδη που μπορεί να μην είναι ιδανικά εάν εργάζεστε από το σπίτι. Επίσης, πιθανότατα θα πρέπει να κάνετε κάποιο καθαρισμό για μεγάλες διαρροές.

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα