Θείος της Πισπιρίγκου βάζει στο “κάδρο” τον Μάνο Δασκαλάκη – “Γιατί έχουν στην ΓΑΔΑ την μητέρα και όχι αυτόν;”

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας από χορήγηση κεταμίνης και η σύλληψη της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της.

Ανάμεσα στις δύο οικογένειες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μία κόντρα για το γεγονός πως προς το παρόν ο Μάνος Δασκαλάκης δεν αντιμετωπίζει κάποια κατηγορία εν αντιθέσει με την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία βρίσκεται ΓΑΔΑ. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις θείου της 33χρονης, ο οποίος μιλώντας στον ALPHA άφησε αιχμές για το ότι ο πατέρας δεν έχει μπει στο «κάδρο».

«Γιατί μένει εκτός κάδρου ο πατέρας; Γιατί έχουν τη μητέρα στη ΓΑΔΑ και όχι αυτόν; Πηγαίνετε βρείτε τον να σας δώσει απαντήσεις. Αυτός να σας πει. Έχουν βγάλει αυτόν από το κάδρο και έχουν αφήσει το κορίτσι. Γιατί γίνεται αυτό; Δύο είναι. Τα παιδιά δεν ήρθαν μόνα τους. Δεν έγιναν με τον κρίνο. Αυτός όμως έχει βγει από το κάδρο. Αυτό να ξέρετε», λέει χαρακτηριστικά ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Από την πλευρά του, το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη απαντά σε αυτές τις κατηγορίες λέγοντας πως «Δεν μπορεί να συμβεί αυτό αφού ο πατέρας δεν ήταν εκεί όταν χάθηκε η Τζωρτζίνα. Η κατηγορούμενη ήταν εκεί».

Την ίδια ώρα, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον πατέρα επισημαίνουν στον ALPHA, «εμείς το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι ως οικογένεια είχαμε άριστη εικόνα για τη μητέρα, άψογη. Τώρα, έχουμε εμπιστοσύνη στην έρευνα των αρχών, που θα δείξει τι έχει συμβεί».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου