The Bachelor 2: Ποιος Παππάς; Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Βασιλάκου-Όχι, δεν πάει το μυαλό σου!

Το Bachelor είναι ένα από τα reality που γνωρίζουμε χρόνια από την παρουσία του στο εξωτερικό, όμως στην Ελλάδα το μάθαμε φέτος μέσα από την προβολή του το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν του Alpha. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν ο πρώτος εργένης που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόρασή μας, ο οποίος έψαχνε να βρει τη γυναίκα των ονείρων του.

Σκοπός του reality, να γνωρίσει τις υποψήφιες κοπέλες, να περάσει χρόνο μαζί τους, και να διαλέξει αυτήν που θα δεχτεί την πρότασή του να γίνουν ζευγάρι. Πολλά ήταν τα κορίτσια που μίλησαν στην καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, όμως στο τέλος αυτή που την κέρδισε ολοκληρωτικά ήταν η Νικόλ Τσομπανίδου. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, οπότε ίσως και να μην ήταν η κατάλληλη εν τέλει.

Μικρή σημασία έχει θα μας πεις, γιατί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι τόσο εύκολο να γνωρίσεις και να δεθείς πραγματικά με κάποιον.

the bachelor,the bachelor,the bachelor alpha,the bachelor παικτριεσ,the bachelor spoiler,the bachelor αποχώρηση,the bachelor παναγιωτησ,the bachelor trailer,the bachelor επεισοδιο 1,the bachelor alpha επεισοδιο 2

Όπως και να έχει το Bachelor θα επιστρέψει στους δέκτες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τον εργένη που θα βρει το άλλο του μισό. Ακούστηκε κάτι για τον Αλέξη Παππά του Survivor, όμως το συμβόλαιο που έχει με την Acun Media, δεν θα του επιτρέψει να φύγει τόσο εύκολα, ενώ ακούγεται πως θέλουν να τον κλείσουν για πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά.

Επομένως η παραγωγή έχει 5 ονόματα στο μυαλό της, τα οποία θέλει να προσεγγίσει, να τους κάνει πρόταση και να δουν πως θα κυλήσει η διαδικασία. 100 χιλιάδες ευρώ θα πάρει ο εργένης, και δεν φαντάζεσαι με τίποτα ποια είναι τα 5 ονόματα που έχουν στο μυαλό τους.

The Bachelor: Η Μαρίνα μετά από αυτή την ανάρτηση σίγουρα θα κάνει τον Βασιλάκο να ΚΛΑΨΕΙ που την έχασε…

  1. Ο Σπύρος Νικολαϊδης που πρωταγωνιστεί στη σειρά 8 λέξεις και είναι και μοντέλο.
  2. Ο Ηλίας Γκότσης που κέρδισε το Survivor 2 είναι επίσης στη λίστα.
  3. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρίσκεται και φέτος στη λίστα του καναλιού.
  4. Ενώ συναντάμε και τον Γιώργο Μανίκα. Η έκπληξη όμως είναι άλλη κι έχει σχέση με το Survivor. Βασική προϋπόθεση είναι να μην βρίσκεται σε σχέση; Και σε ποιον αναφερόμαστε;
  5. Μα φυσικά στον Γιώργο Λιβάνη.

Βέβαια σήμερα η πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μπήκε και μία έκτη επιλογή! Και μάλιστα είναι και η επικρατέστερη! Ο λόγος για τον….

Χάρη Συντζάκη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή DOT, όπου παρουσίαζε τα Μαστορέματα!

Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ:

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.