Θάνος Καλλίρης: Ο γιος του πήγε φαντάρος

Μία φωτογραφία με τον γιο του ανέβασε ο Θάνος Καλλίρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και τα σχόλια έπεσαν βροχη

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στα social media και κάνει αρκετές αναρτήσεις μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Μέσα σε αυτές υπάρχουν και εκείνες που δείχνουν πόσο λατρεύει τα παιδιά του, Τίτο και Δέσποινα.

Μία από αυτές τις αναρτήσεις ήταν και εκείνη που έκανε πρόσφατα. Ο γιος του πήγε φαντάρος, έκοψε τα μαλλιά και ο περήφανος μπαμπάς δημοσίευσε μετά από καιρό μια φωτογραφία μαζί του.

“Το φανταράκι μου” σχολίασε με καμάρι και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Θάνος Καλλίρης είχε δηλώσει

«Το να μην καταφέρω να τους βγάλω έτοιμους σε μια ζωή που είναι πολύ απαιτητική και δύσκολη. Θέλω να καταφέρουν να σταθούν σε ότι και να τους συμβεί και να είναι σωστοί. Αυτός είναι ο φόβος μου. Δε μ’ ενδιαφέρει αν θα γίνουν τραγουδιστές, μουσικοί, δικηγόροι ή γιατροί. Αυτό είναι δικό τους θέμα.»

Πηγή mothersblog.gr

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία