Θάνατος Τζωρτζίνας: “Με βασανιστικό τρόπο πέθανε η 9χρονη”

Θάνατος Τζωρτζίνας: “Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας ήρθε με αργό και βασανιστικό τρόπο από δηλητηρίαση με κεταμίνη”. Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

“Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας ήρθε με αργό και βασανιστικό τρόπο από δηλητηρίαση με κεταμίνη”. Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, τονίζοντας πως από τη στιγμή που έγινε η εκταφή, έπρεπε να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις.

«Τότε που είχε ανοίξει ο τάφος για την ανάσυρση του τάμπλετ θα έπρεπε να ληφθούν τρίχες, και αν χρειαζόταν ακόμα και ο βηματοδότης, προκειμένου ο κάθε ιατροδικαστής να έχει μία πλήρη εικόνα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Προφανώς κρίθηκε ότι δεν είναι απαραίτητο, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε εάν είχε γίνει χρήση ουσιών στο παρελθόν. Θα ήταν καλύτερο για το ίδιο το παιδί που βασανίστηκε εν ζωή να το ταλαιπωρήσουμε και μετά θάνατον», ανέφερε ο κύριος Λέων στο MEGA.

Για τον θάνατο και το ενδεχόμενο εκταφής της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, ο κ. Λέων δήλωσε πως «Στην σπιτονοικοκυρά δεν έχει γίνει κάτι ιατροδικαστικά. Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε λήψη δειγμάτων από εναπομείναντα μέρη, και τρίχες και να ερευνήσουμε εάν είχε δηλητηριαστεί. Ωστόσο, από την στιγμή που έχει παραμείνει πολύ καιρό ενταφιασμένη, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, όπως και οι απαντήσεις που μπορούμε να πάρουμε»

«Έτσι όπως δείχνουν τα στοιχεία του πρώτου παιδιού, της Μαλένας, τα σημάδια είναι σαφή και οδήγησαν σε ασφυκτικό θάνατο», πρόσθεσε.

«Όλα αυτά που γίνονται τώρα, θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει. Όλα γίνονται βήμα προς βήμα, και δεν πρέπει να γίνουν λάθη. Στο τέλος της υπόθεσης αυτή ήρθε να προστεθεί και το θέμα της σπιτονοικοκυράς. Έχουν μαζευτεί πολλά ήδη γι’ αυτό το ζευγάρι. Θα πρέπει να βρούμε ενόχους, και να τους παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη », τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Τι έλεγαν Ρούλα και Τζωρτζίνα πριν την ανακοπή

Εντύπωση προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο από τον διάλογο της Ρούλας Πισπιρίγκου με την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα λίγο πριν  ή λίγο μετά αφότου το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες μέρες αργότερα υπέστη την πρώτη ανακοπή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα