Θάνατος τριών παιδιών: Ο Γρηγόρης Λέων “αποσύρεται” από το προσκήνιο

Ο γνωστός ιατροδικαστής που έριξε φως σε σκοτεινές πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης ανακοίνωσε ότι πλέον αποσύρεται από το προσκήνιο, καθώς ορίστηκαν οι πραγματογνώμονες

Την “απόσυρσή” του από την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο άνθρωπος που έριξε “φως” σε πολλά σκοτεινά σημεία της.

«Προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ. Αυτό ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου», έγραψε ο Γρηγόρης Λέων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας ανακοίνωσε ουσιαστικά ότι φεύγει το προσκήνιο, μετά τον ορισμό των πραγματογνωμόνων και «πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς το χώρο και το χρόνο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», όπως αναφέρει στην ανάρτησή του.

Η ανάρτησή του Γρηγόρη Λέων

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα