Θανάσης Κατερινόπουλος: «Πάγωσε» το πανελλήνιο με την ανάρτησή του

Mε μια νέα ανάρτηση στο Twitter, ο Θανάσης Κατερινόπουλος προετοιμάζει το έδαφος για άλλες συνταρακτικές αποκαλύψεις στην υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Πάγωσε» το πανελλήνιο με την ανάρτησή του

Προφανώς εκεί που λέμε ότι τα έχουμε δει όλα σε αυτή την ιστορία, υπάρχουν κι άλλα που, όπως σχολίασε σε χθεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση ο κ. Κατερινόπουλος, «θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας».

Ενώ μιλώντας για τη διαφαινόμενη κόντρα ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε ότι «αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά».

Η ανάρτηση του Θανάση Κατερινόπουλου

«Εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια», έγραψε.

Οι χρήστες του Twitter τρελάθηκαν και αναρωτιόντουσαν «πόσο σκοτάδι κρύβει αυτή η υπόθεση»…

Εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια

— Θανασης κατερινοπουλος (@4diYsxbvi89PDGO) April 2, 2022

 

Μάνος Δασκαλάκης: «Σπάει» τη σιωπή του μετά τη σύλληψη της Ρούλας

Ο Μάνος Δασκαλάκης «σπάει» τη σιωπή του μετά την τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, μέχρι πρότινος εμφανιζόταν σίγουρος για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκο, μετά τη σύλληψή της.

Έχει διαχωρίσει τη στάση του από εκείνη και δηλώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει τι έχει συμβεί στα τρία του παιδιά.

«Δεν είμαι εξαφανισμένος. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο.

Δεν έχω κανέναν λόγο να κρυφτώ. Δεν έκρυψα ποτέ τίποτα και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου.

Και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα».

«Πάντα δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Από εδώ και πέρα η θέση μου είναι ξεκάθαρη.

Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από που βρέθηκε η κεταμίνη. Από που την προμηθεύτηκε.

Πως την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά», ανέφερε σε συνέντευξή του στο ereportaz, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία