Θανάσης Αλευράς: «Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, έχω κάνει και παρακολούθηση»

Ο Θανάσης Αλευράς συνάντησε τον Κώστα Τσουρό και την κάμερα του Mega στο θέατρο Άλσος όπου κάνει πρόβες και μίλησε για τη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί και για λεπτομέρειες της ζωής του

Ο Θανάσης Αλευράς αναφέρθηκε στον γάμο των γονιών του που έγινε όταν αυτός ήταν 12 ετών και σε πράγματα που έχει κάνει για τον έρωτα.

Η νέα θεατρική παράσταση

«Φέτος στο θέατρο «Άλσος» αναμένεται να γίνει μεγάλο πανηγύρι, ξανασυναντώ την Δήμητρα Παπαδόπουλου & εκλεκτούς συνάδελφους. Είχα πει ότι δεν θα κάνω συνέχεια θέατρο, άλλα σε αυτή τη δουλειά δεν μπορείς να πεις όχι. Στα 40 μετά από τόσο θέατρο λες πως υπάρχει και μία ζωή εκεί έξω, κουράστηκα από τις απαιτήσεις του θεάτρου», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς.

Η υποκριτική και ο γάμος των γονιών του

Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε σχετικά με τους γονείς του. αλλά και στην απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

«Ο πατέρας μου «χάθηκε» και έπρεπε να παίξω και σε χωρισμούς και αρρώστιες. Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν σε περιοδεία και πήγα με πολύ κόπο. Από όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός, νόμιζα ότι ηθοποιός είναι να παίζεις επιθεώρηση».

«Οι γονείς μου παντρευτήκαν όταν ήμουν στην 6η δημοτικού, γιατί είχε άλλο γάμο ο πατέρας μου. Εγώ παρέδωσα στον γάμο την μητέρα μου στον πατέρα μου, ήμουν 12 χρόνων. Σε μία έκθεση στο σχολείο έγραφα πώς είναι ο γάμος των γονιών μου και ο δάσκαλος δεν την διάβασε στην τάξη γιατί θεώρησε πως δεν είναι ωραίο», πρόσθεσε ο Θανάσης Αλευράς.

Ο πρώτος καιρός στην Αθήνα

«Θυμάμαι κάθε λεπτό, όταν ήρθα από τα Ιωάννινα στην Αθήνα, δεν έβρισκα την Πανεπιστήμιου γιατί λέγεται Ελευθέριου Βενιζέλου. Μετά από 20 χρόνια, ακόμα χάνομαι στην Αθήνα, βάζω σημάδια ταμπέλες, αν έκλεινε μαγαζί δεν μπορούσα να προσανατολιστώ. Έχω ισχυρούς δεσμούς φίλιας και είναι η μεγαλύτερη μου προίκα. Δεν έχουμε τσακωθεί ως παρέα άλλα διαφωνούμε. Ο πιο αυστηρός κριτής από τους φίλους μου είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου».

Για τον έρωτα, έκανε μία αποκάλυψη

«Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο, άλλα όχι τον μεγαλύτερο. Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Έχω κάνει και παρακολούθηση σε σχέση, άλλα είχα και λόγο στο κομμάτι της απόρριψης δεν μπορούσα». Συμπλήρωσε ο Θανάσης Αλευράς.


 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία