Θα το πίστευες ότι η σόδα μπορεί να σε παχύνει; Ανακάλυψε το λόγο τώρα

Πίνετε πολύ ανθρακούχο νερό; Λοιπόν ίσως πρέπει να σταματήσετε. Μάθετε γιατί παρακάτω …Το νερό είναι το πιο φυσικό ποτό στον κόσμο. Παρέχει στον οργανισμό υγρά και περιέχει μηδενικές θερμίδες. Ωστόσο, μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Bir Zait στην Παλαιστίνη μόλις αποκάλυψε ότι η σόδα….. μπορεί πραγματικά να σας κάνει λίπος . Μάθετε παρακάτω πώς είναι δυνατόν.

Οι φυσαλίδες διεγείρουν την όρεξή σας
Το ανθρακούχο νερό διεγείρει την όρεξή σας και μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους . Ο λόγος για αυτό είναι ότι το διοξείδιο του άνθρακα ενθαρρύνει την ορμόνη που διεγείρει την όρεξη, γνωστή ως γκρελίνη. Αυτή η ορμόνη σας κάνει τότε να τρώτε περισσότερο από ό, τι χρειάζεστε ή πρέπει να τρώτε.

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι προκαλεί προβλήματα στο στομάχι. Τα αφρώδη ποτά παρέχουν στο σώμα μας περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα από ό, τι συνήθως. Εξαιτίας αυτού, τα στομάχια μας αντιδρούν άσχημα και φουσκώνουμε ή καταλήγουμε με κράμπες στο στομάχι.

Καλύτερα να πίνετε ακόμα νερό
Παραδόξως, ορισμένοι πιστεύουν ότι τα ανθρακούχα ποτά σε κάνουν να νιώθεις πιο γεμάτος Αυτή η μελέτη, ωστόσο, δείχνει ότι η υπερβολική κατανάλωση σόδας προάγει την παχυσαρκία. Θα ήταν, συνεπώς, καλύτερο να πίνετε ανθρακούχο νερό με μέτρο και να πίνετε ακόμα νερό όποτε είναι δυνατόν, καθώς αυτό είναι το μόνο ποτό που πραγματικά χρειάζεται το σώμα.

Φυσικά, πρέπει να νερό, το οποίο είναι ένας καλός τρόπος για να αναπληρώσετε τα υγρά που χρειάζεται σώμα σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιαδήποτε από αυτές τις δυσάρεστες συνέπειες.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μελέτη.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.