«Θα τα καταφέρουμε»: Συγκινεί ο σύζυγος της 27χρονης που ακρωτηριάστηκε από μηχανή κιμά

«Θα τα καταφέρουμε» λέει , με δύναμη ψυχής, ο σύζυγος της 26χρονης μητέρας και εργαζόμενης σε κρεοπωλείο η οποία ακρωτηριάστηκε καθώς οι γιατροί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της που είχε εγκλωβιστεί σε μηχανή αλέσματος του κιμά στο Ηράκλειο.

«Eγώ ήμουν στη δουλειά και με πήρανε και πήγα εκεί κι ήτανε στη μηχανή μέσα το χέρι της. Κόψανε τη μηχανή, αλλά δεν μπορούσανε να βγάλουνε το χέρι και πήρανε τη μηχανή στο νοσοκομείο. Έχει ακρωτηριαστεί το χέρι της, το έχει χάσει, αυτό μου είπαν οι γιατροί επειδή δεν μ’ αφήνουνε να μπω μέσα» είπε ο σύζυγος της 26χρονης, Μιχάλης Δασκαλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο οποίος στέκεται «βράχος» στο πλευρό της.

Στο σπίτι την περιμένουν τρία παιδάκια ηλικίας 11 , 8 και 2 ετών. «Έχουμε τρία μικρά παιδιά, αλλά θα τα καταφέρουμε. Φτάνει που σώθηκε η Αναστασία μου» είπε στη συνέχεια.

Και πρόσθεσε: «Εντάξει, καλά είναι, όπως το πάρει κανείς, ένα κομμάτι από το σώμα της έχει φύγει, εντάξει πώς να το πάρει; Εγώ δεν φοβάμαι. Μπορώ εγώ να τα κάνω όλα, θα ζοριστούμε λίγο, αλλά εντάξει θα περάσει. Εμείς είμαστε με τη γυναίκα μου τώρα από 14 χρονών, την έχω πάρει κι είμαι δα 30 χρόνων».

Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της

«Χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ μαζί με το ΕΚΑΒ να μεταφερθεί επειγόντως στο ΠΑΓΝΗ ώστε να απεγκλωβιστεί το χέρι» δήλωσε ο γ.γ Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Νεκτάριος Μωυσάκης.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Τζανάκης, καθηγητής πνευμονολογίας και διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΠΑΓΝΗ σημείωσε ότι έχει αποφευχθεί οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή κίνδυνος της ζωής της. «Φυσικά η ολοκλήρωση της φροντίδας της θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε με το μικρότερο βαθμό αναπηρίας, για αυτή την εξαιρετικά επώδυνη κατάσταση» είπε.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου