Θα πάθετε πλάκα! Πόσο χρονών είναι η Μαρία Μπακοδήμου

Θα πάθετε πλάκα! Πόσο χρονών είναι η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι η γνωστή παρουσιάστρια του Power Of Love την οποία βέβαια βλέπουμε σχεδόν καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η αγαπητή Μαρία που τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας για τα γυρίσματα και την παρουσίαση του ριάλιτι αγάπης Power Of Love.

Εκτός όμως από την παρουσίαση του Power Of Love αυτό τον καιρό ασχολείται και με το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα το οποίο είναι η νέα ιστοσελίδα (e-shop) με ρούχα!

Επίσης πολλά δημοσιεύματα της καταλογίζουν μάλιστα και σχέση με Τούρκο επιχειρηματία της Κωνσταντινούπολης ενώ πρόσφατα σε ερώτηση δημοσιογράφου στο αεροδρόμιο, λίγο πριν την αναχώρηση της για την Κωνσταντινούπολη απάντησε “επαγγελματικά” προσπαθώντας να κρύψει την σχέση αλλά αφήνοντας και πολλά υπονοούμενα για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού επάνω της.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ποια είναι η ΗΛΙΚΙΑ της

Πόσο καλά όμως ξέρετε την Μαρία Μπακοδήμου;

Η Μαρία Μπακοδήμου σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ωστόσο όπως φάνηκε και στην πορεία η τηλεόραση την κέρδισε.

Από το 1998 μέχρι το 2016 παρουσίασε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές μαζί με το Φώτη Σεργουλόπουλο.

Από το 2009 μέχρι το 2016 παρουσίαζαν μαζί στο Star Channel την ψυχαγωγική εκπομπή Φώτης και Μαρία Live.

Μαζί έκαναν τον ελληνικό σχολιασμό του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2007.

Κάποια στιγμή το “ζευγάρι” χώρισε επαγγελματικά αφήνοντας μάλιστα και υπόνοιες για τσακωμό! Η αλήθεια είναι πάντως ότι απο τότε δεν τους έχουμε ξαναδεί μαζί!

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο με τον οποίον και έχουν μαζί δύο πολύ γοητευτικούς γιους, τον Άρη και τον Νικήτα.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο

Πόσο χρονών είναι η Μαρία Μπακοδήμου;

Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή του στο ΑΡΤ ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Θοδωρής Ρακιντζής ο οποίος ήταν το Νο 2 για μεγάλο διάστημα ήταν στο πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη στην εκπομπή Super Star.

Ο Θοδωρής Ρακιντζής ανέφερε ότι η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη του, ενώ εκείνος είναι γεννημένος το………1965.

Άρα η παρουσιάστρια του Power Of Love είναι 53 ΧΡΟΝΩΝ!!…..Δεν της φαίνεται πάντως!!

via

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια