ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ: Η Κατερίνα Στικούδη ΕΡΙΞΕ το Instagram με τη δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της-Κλείνουν ένα χρόνο γάμου!

Η Κατερίνα Στικούδη είναι από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες τραγουδίστριες που υπάρχουν. Τι να πρωτοπείς για την Κατερίνα. Είναι ένα καλλιτεχνικό φαινόμενο που συνδυάζει, εξαιρετική εμφάνιση και αστείρευτο ταπεραμέντο. Εξίσου υπέροχος είναι και ο χαρακτήρας της, καθώς είναι από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που υπάρχουν.

Πριν από ένα χρόνο τέτοια μέρα η Κατερίνα άφηνε μια για πάντα την ελευθερία της κι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον άντρα της ζωής της. Μετά από 10 χρόνια σχέσης και φιλίας επιτέλους ολοκλήρωσαν τον έρωτά τους.

Σήμερα λοιπόν γιορτάζουν ακριβώς αυτό!

Δείτε την ανάρτησή της και λιώστε:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου