«Θα αφήσω στην Πάμελα Άντερσον 10 εκατ. δολάρια στη διαθήκη μου» λέει ο πρώην σύζυγός της

Η Πάμελα Άντεσρον απασχολεί ιδιαίτερα τον ξένο Τύπο αυτές τις μέρες, με το βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της να φέρνει τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη για την ερωτική της ζωή.

Το sex symbol των προηγούμεων δεκαετιών, έχει κάνει αρκετούς γάμους, αλλά αυτός με τον Τζον Πίτερς συζητήθηκε περισσότερο από όλους, αφού διήρκησε μόλις 12 ημέρες.

Παρά τον σύντομο έγγαμο βίο τους, ο Αμερικανός παραγωγός ταινιών τρέφει μεγάλη αγάπη στην Άντερσον. Γι΄αυτό και δεν θα την ξεχάσει όταν έρθει η ώρα να συντάξει τη διαθήκη του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 4ος σύζυγος της Πάμελα Άντερσον σκοπεύει να της αφήσει ένα ποσό, για να την εξασφαλίσει.

Pamela Anderson’s ex-husband Jon Peters to leave her $10m in will ‘whether she needs it or not’ https://t.co/BmPMtB3A0A

— Daily Mail Online (@MailOnline) January 28, 2023

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε δηλώσεις του, θα της αφήσει 10 εκατομμύρια δολάρια «είτε τα χρειάζεται είτε όχι».

Πιο συγκεκριμένα, είπε στο Variety : «Θα αγαπώ πάντα την Πάμελα, πάντα είναι στην καρδιά μου. Στην πραγματικότητα, της άφησα 10 εκατομμύρια δολάρια στη διαθήκη μου» και πρόσθεσε: «Και δεν το ξέρει καν αυτό. Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Απλώς το λέω για πρώτη φορά».

«Μάλλον δεν θα έπρεπε να το πω. Άρα αυτό είναι για εκείνη, είτε το χρειάζεται είτε όχι» τόνισε τέλος.

Ο παραγωγός των επιτυχιών «Batman» και «A Star is Born» δεν υπήρξε ποτέ νόμιμος σύζυγος της Άντερσον λόγω της μη υποβολής των απαραίτητων εγγράφων.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου