Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Νέα βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για την οικογένειά του – Η επιθυμία για το αυριανό μνημόσυνο

Στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας εθεάθησαν και πάλι τα μέλη της οικογένειας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, δύο ημέρες μετά την κηδεία του.

Περίπου στη 1 το μεσημέρι, η Άννα Μαρία με την βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφίας, ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και κάποια από τα παιδιά τους, ο Νικόλας και η Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Φίλιππος έφυγαν από το κεντρικό ξενοδοχείο όπου διαμένουν ώστε να οδηγηθούν στην Αθηναϊκή Λέσχη για το γεύμα τους.

Όλοι τους ήταν ευγενέστατοι, ωστόσο δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση. Επιθυμία τους, μάλιστα, είναι ότι στο αυριανό μνημόσυνο δεν επιθυμούν την παρουσία τηλεοπτικών καμερών, καθώς θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η κάμερα του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτεινό κατέγραψαν τα παρακάτω πλάνα.

nikolaos tatianavolta2 1200x675 1.webp tews1 15.webp

 

nikolaostatianavolta.webp megali vretania 3 scaled 1.webp

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου