Τέα Πρέλεβιτς: ξεκινήσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

Η αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς, Τέα είχε αποκαλύψει μέσα από τηλεοπτική εκπομπή, πως θα ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

Σήμερα το έκανε πράξη και η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μέσα από την αναρτιση της  ανακοίνωσε πως η αγαπημένη της αδερφή ξεκίνησε την διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Τέα Πρέλεβιτς ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται η αδερφή της, η οποία στηρίζει σε κάθε της απόφαση.

«Κατάψυξη ωαρίων .. DONE! Αδερφούλα μου, είμαι τόσο περήφανη που στέλνεις αυτό το ηχηρό μήνυμα χειραφέτησης σε όλες τις γυναίκες.

Κορίτσια μου, αν η οικογένεια είναι στα σχέδιά σας, αλλά όχι άμεσα, η επιστήμη πλέον σας επιτρέπει με ασφαλή & εύκολο τρόπο να “παγώσετε” το χρόνο και να γίνετε μητέρες όταν κι εάν εσείς το θελήσετε, χωρίς να έχετε το άγχος του χρόνου να σας πιέζει. Μέσα από την εμπειρία της αδερφής μου θα σας έλεγα σαν πρώτο βήμα να κάνετε μία εξέταση γονιμότητας ΑΜΗ. Εγώ την έκανα πριν 2 εβδομάδες (δε γνώριζα καν ότι υπάρχει τέτοια εξέταση αίματος).

Δυστυχώς μέσα από αυτό το ταξίδι της αδερφής μου κατάλαβα πως δεν υπάρχει επαρκής ή σωστή ενημέρωση πάνω στο θέμα της γονιμότητας στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, αλλά από την άλλη είδα πόσο έχει εξελιχθεί η επιστήμη και πόσο ελεύθερη μπορεί να νιώσει πλέον μία γυναίκα από τις (χρονικές + μη) πιέσεις που της ασκεί η κοινωνία!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άννα Πρέλεβιτς.

 

 

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία