Τάμτα: Ακούστε το νέο single της “Πανδώρα”

Μέσα από το νέο της τραγούδι «Πανδώρα», σε στίχους & μουσική των Teo Pouzbouris & Ody Icons, η Τάμτα μιλάει για τον δυναμισμό της κάθε σύγχρονης γυναίκας, για την αυτάρκεια, την αυτονομία και την ανεξαρτησία του θηλυκού γένους. Μέσα από την τέχνη της μουσικής, η Τάμτα ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» από το οποίο στο τέλος το μόνο που μένει σύμφωνα με τη μυθολογία είναι η ελπίδα, αυτή που έρχεται να εξαλείψει την σκληρότητα και τις δυσκολίες του σήμερα, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Οι άνθρωποι που ξέρουν καλά τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στον Πάρι Κασιδόκωστα και την Τάμτα είναι κατηγορηματικοί. Γάμος ή όχι, οι δυο τους έχουν μια σχέση που δεν διαφέρει πολύ από εκείνη ενός παντρεμένου ζευγαριού.

Ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα μένουν μαζί και χωρίζονται μόνο όταν το απαιτούν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Κατά τα άλλα μοιράζονται την καθημερινότητά τους και αφιερώνουν τον ελεύθερο τους χρόνο ο ένας στον άλλον. Ο Πάρις έχει μια εξαιρετική σχέση με την κόρη της Τάμτ. Και δεν είναι λίγες οι φορές που οι τρεις τους έχουν βρεθεί μαζί είτε για κάποιο δείπνο είτε και για διακοπές.
Το γεγονός ότι η Τάμτα δεν πίεσε ποτέ, στα χρόνια που είναι μαζί, τον Πάρι για να επισημοποιηθεί η σχέση τους είναι κάτι που έχει εκτιμηθεί πάρα πολύ τόσο από τον ίδιο. Αλλά και από την οικογένειά του.

Τόσο που ο ίδιος ο επιχειρηματίας θέλησε να κάνει την αγαπημένη του να αισθανθεί ασφαλής μαζί του. Kαι της πρότεινε, όπως υποστηρίζει το περιοδικό Ciao, να προχωρήσουν σε ένα σύμφωνο το οποίο καθορίζει κάποια τυπικά μεταξύ τους θέματα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ciao, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους ήταν πολύ χαλαροί στη σύνταξη του συμφώνου και στους όρους του, η Μαριάννα Λάτση δεν αντιμετωπίζει το θέμα με τον ίδιον τρόπο.
Το ζευγάρι με αυτή την πράξη “ρυθμίζει” κάποια θέματα, κυρίως πρακτικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν ως βασικό στόχο να πάρει έναν πιο “επίσημο” χαρακτήρα η μεταξύ τους σχέση.

Ο Πάρις, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει το μέλλον της Τάμτα έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως από την τροπή που μπορεί να πάρει η μεταξύ τους σχέση και ανεξάρτητα από τις δικές της επιθυμίες. Οι οποίες δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με τα όσα υλικά μπορεί να της προσφέρει.
Η τραγουδίστρια, άλλωστε, είναι αυτόφωτη και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε σχέση με έναν από τους πιο πλούσιους Έλληνες συνεχίζει να χτίζει μόνη της, δουλεύοντας σκληρά, τη δική της καριέρα.

Η Μαριάννα Λάτση, όμως, και παρότι εμπιστεύεται απόλυτα τόσο τον Πάρι όσο και τη σύντροφό του, θέλει να είναι απόλυτα ξεκάθαρα τα πράγματα ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.
Γι’ αυτό και απαίτησε να γίνει πολύ πιο συγκεκριμένη και αυστηρή η διατύπωση στο σύμφωνο, αναφορικά πάντα με τις πιθανές διεκδικήσεις που μπορεί να έχει η Τάμτα μετά από κάποιο χωρισμό.

Μάλιστα, η μητέρα του Κασιδόκωστα ανέθεσε σε δικούς της δικηγόρους τη σύνταξη του συμφώνου, κάτι το οποίο δεν ευχαρίστησε πολύ το γιο της. Όμως το δέχτηκε…

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία