Τα τρια ζώδια που «ταράζονται» με τον ανάδρομο Κρόνο

Ο ανάδρομος Κρόνος ξεκίνησε την πορεία του προς τον Υδροχόο στις 4 Ιουνίου, και αυτό σημαίνει ότι επανεξετάζονται βασικά θέματα της ζωής, του χρόνου, των σχέσεων και της εξουσίας.

Μάλιστα για τρία ζώδια, ο ανάδρομος Κρόνος μέχρι τις 23/10/2022 σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να χωρίσουν και να τερματίσουν μια σχέση που βρίσκεται εδώ και μήνες στο χείλος του γκρεμού.

Εάν είστε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια, έχετε τις εξής δύο επιλογές: ή να διορθώσετε τη σχέση σας ή να τη διαλύσετε, γιατί ο ανάδρομος Κρόνος θέλει τα πράγματα στα άκρα. Ασπρα ή μαύρα, δεν υπάρχουν γκρίζες περιοχές με τον Κρόνο ανάδρομο, μόνο αυτό ή εκείνο…

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι πιθανό να χωρίσουν
Κριοί, Δίδυμοι και Καρκίνοι βρίσκεστε σε οριακό σημείο στις σχέσεις σας.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ακόμη κι αν δεν θέλετε να χωρίσετε, θα το κάνετε. Αλλωστε τι νόημα έχει να τριγυρνάτε σε μια σχέση προσπαθώντας να την κάνετε να «δουλέψει», όταν είναι ξεκάθαρο ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι πώς θα γίνει ο χωρισμός. Σε καμιά περίπτωση μην το κάνετε παθητικοεπιθετικά, αφήνοντας δηλαδή τον σύντροφό σας να το μαντέψει μόνος του. Είστε πλέον αρκετά ώριμοι, Κριοί, και έχετε μάθει πως δεν αξίζει να πληγώσετε κάποιον που στο παρελθόν αγαπήσατε απλώς και μόνο επειδή δεν τολμάτε να το πείτε πρόσωπο με πρόσωπο. Ειδάλλως θα δείτε ένα διαφορετικό τέλος από αυτό που είχατε σχεδιάσει.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Σας αρέσει να προσποιείστε ότι είστε σπουδαίοι επικοινωνιακοί τύποι μέχρι, φυσικά, να έρθει η ώρα να κάνετε κάποια ουσιαστική επικοινωνία. Τότε, προτιμάτε τη σιωπή. Προτιμάτε να αφήνετε στους άλλους την αποκωδικοποίηση των συναισθημάτων σας.

Αντί να πείτε την αλήθεια, απλά τους αφήνετε στο σκοτάδι και τη μόνιμη απουσία. Αυτή τη φορά, όμως, ο Ανάδρομος Κρόνος έρχεται με μαθήματα που έχετε ήδη πάρει σε προηγούμενη επίδρασή του και σας κάνει να συμπεριφερθείτε με το «γάντι» στους άλλους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Όταν αποφασίζετε να χωρίσετε με κάποιον, τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει. Και αυτό θα συμβεί σε εσάς και το άτομο με το οποίο είστε μαζί ήδη από τις πρώτες μέρες ανάδρομου Κρόνου.

Ουσιαστικά, η ανάδρομη πορεία του Κρόνου σας βοηθά να εξελιχθείτε και να ακούσετε την εσωτερική φωνή μέσα σας. Αν είναι η στιγμή να γίνουν αλλαγές, θα γίνουν διότι τα όριά σας σε βλαπτικές συμπεριφορές έχουν εξαντληθεί.

πηγή:iefimerida.gr

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία