Τα πρώτα πλάνα από τη δεξίωση του γάμου Λασκαράκη – Σουλτάτου

Παντρέυτηκαν Λασκαράκη-Σουλτάτος

Ο γάμος τους, που όλοι περιμέναμε να γίνει το καλοκαίρι, τελικά έγινε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα και αποτελεί το γεγονός των ημερών.Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, οι οποίοι παντρεύτηκαν χθες το μεσημέρι στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου.Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και η δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη.

Γάμος Λασκαράκη – Σουλτάτου

Κουμπάρες στο γάμο της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη – σύζυγος του αδερφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η εκπομπή Happy Day πρόβαλε πλάνα από την γαμήλια δεξίωση τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά: «Παντρεύτηκαν την πρώτη μέρα μετά το Πάσχα, την πρώτη μέρα μετά τη σαρακοστή, που η εκκλησία μας επιτρέπει να γίνονται μυστήρια…» και άρχισαν να προβάλλονται τα πρώτα πλάνα.

Ένα πλάνο από το γραφικό εκκλησάκι που έγινε ο γάμος και ακολούθησαν πλάνα από την γαμήλια δεξίωση της ηθοποιού με τον σεφ!

Το πάρτι που ακολούθησε έγινε στο σπίτι – κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη!

via

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια