Τα “ΕΣΠΑΣΑΝ” ο «Μίμης» και ο «Νικηφόρος»! Αποχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης από την παράσταση με τον Πέτρο Φιλιππίδη! Τι συνέβη;

Πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο και εκρηκτικό δίδυμο της τηλεόρασης και όχι μόνο. Τους γνωρίσαμε στην άκρως επιτυχημένη σειρά “Πενήντα-Πενήντα”, όπου μαζί με τον Σάκη Μπουλά έκαναν το πιο δυνατό, αστείο και ανατρεπτικό τρίο της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Μίμης, ο Νικηφόρος και ο Παυλίτος σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά!

Πάμε όμως στο σήμερα, όπου τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης θα έπαιζαν μαζί στη θεατρική παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες» την οποία σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ωστόσο τελευταία στιγμή ήρθε μια αποχώρηση που ανέτρεψε τα δεδομένα.

dsftr

Υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, με αποτέλεσμα ο Παύλος Χαϊκάλης να αποχωρήσει.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο ηθοποιός αποχωρεί από τη συγκεκριμένη παράσταση, καθώς ήταν να συνεργαστούν το 2015 όπου και τότε είχε αποχωρήσει!

Προφανώς κάποια διαφωνία ανάμεσα στους δύο φίλους και παλιούς συνεργάτες οδήγησε στη ρήξη, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

ΠΗΓΗ: star.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου