Τα εργαλεία της καμπάνιας “ΈΝΑ στα ΠΕΝΤΕ” στα γαλλικά

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «ένα στα πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, χρησιμοποιούνται εργαλεία που στοχεύουν στην ενημέρωση των παιδιών, όπως οι ιστορίες κινουμένων σχεδίων μέσα από τις οποίες τα παιδιά μαθαίνουν απλούς κανόνες αυτοπροστασίας.

Η ελληνική καμπάνια, Συντονίστρια της οποίας είναι η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, μετά την προσθήκη γαλλικών υποτίτλων στην ιστορία κινουμένων σχεδίων «Το μυστικό της Νίκης», πρόσθεσε γαλλικούς υπότιτλους  και στην ιστορία «Η Περιπέτεια του Βίκτωρα» με την πολύτιμη συνδρομή των μεταφραστών, Βασίλη Χασκή και Μαρίας-ΛώραΓκανούλη.

Η Βουλευτής δήλωσε ότι: «επιχειρούμε να φτάσουν τα μηνύματα της καμπάνιας σε κάθε γαλλόφωνη οικογένεια που φιλοξενείται σε κέντρα και δομές του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ώστε τα παιδιά να είναι ενημερωμένα, ασφαλή και προστατευμένα».

 Δείτε τα ενημερωτικά εργαλεία της καμπάνιας στα γαλλικά, στο site www.enastapente.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου