Τα έχασαν οι δικαστές με τον Μάνο Δασκαλάκη: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν έγκυος σε 4ο παιδί από εξωσυζυγική σχέση»

Η δίκη για την υπόθεση της Πάτρας, ξεκίνησε σήμερα με τις κατηγορίες της Ρούλα Πισπιρίγκου, για τον θάνατο των τριών παιδιών της, με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη.

Ο πατέρας των παιδιών, περιέγραψε κάτω από ποιες συνθήκες έφυγαν τα τρία παιδιά από τη ζωή αλλά και τον γάμο του με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάνος Δασκαλάκης: Η κατάθεση στο δικαστήριο

Ανέφερε επίσης για τις σχέσεις του ζευγαριού ήταν άριστες μέχρι και το 2019, αλλά μετά τον θάνατο της Μαλένας υπήρξε ρήξη.

Χαρακτηριστικά είπε πως το 2019 και μετά οι σχέσεις τους ήταν απολύτως «τυπικές», ενώ είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση.

Ο ίδιος πιστεύει ότι το 4ο παιδί που κυοφορούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν δικό του, αλλά από την σχέση που είχε, καθώς όπως τόνισε πολλές φορές είχαν τυπικές σχέσεις.

Επίσης διευκρίνισε, πως είχε μείνει ο ίδιος με την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο διότι η σύζυγός του ήταν έγκυος, αλλά τότε δεν γνώριζε για την εξωσυζυγική της σχέση και τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προχωρήσει σε άμβλωση μετά από συμβουλή των γιατρών.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου