Συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση Πάτρας και Ρούλας Πισπιρίγκου 

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία απο τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις απο την υπόθεση δολοφονίας στην Πάτρα της μικρής Τζωρτζίνας με κατηγορούμενη την μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και των δύο ακόμα παιδιών της οικογένειας που ερευνάται ο θάνατος τους.

Με την μητέρα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κριθεί προφυλακιστέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μεγαλύτερης κόρης της οι εξελίξεις δείχνουν ότι βρισκόμαστε μόνο στην αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εξετάζεται πλέον και για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της.

Ο απόστρατος ταξίαρχος της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος που από την πρώτη στιγμή έχει τοποθετηθεί για τις δολοφονίες των παιδιών στην Πάτρα έκανε μια νέα ανάρτηση για την υπόθεση στο Twitter.

Η αινιγματική ανάρτηση του Θανάση Κατερινόπουλου ανέφερε πως: «Προφυλακίστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή του αναδημοσιεύτηκε και σχολιάστηκε από δεκάδες χρήστες του Twitter που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την υπόθεση της Πάτρας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.