«Συνήθως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν η μαμά στις σειρές, τώρα είμαι εγώ η μαμά της»

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά της Δημόσιας Τηλεόρασης που θα προβληθεί από το Σεπτέμβρη στο νέο πρόγραμμα του καναλιού.

Η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη μίλησε στο τηλεοπτικό ένθετο του κυριακάτικου ελεύθερου τύπου και σναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στην σειρά Φλόγα και Άνεμος

Ποια είναι η πρώτη αίσθηση που έχεις από τα γυρίσματα;

Ετοιμάζεται μία σπουδαία δουλειά, η σκηνοθεσία, η υποκριτική, τα κοστούμια, όλη η παραγωγή είναι υψηλού επιπέδου.

Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισες;

Μία μεγάλη δυσκολία ήταν η ζέστη, καθώς εμείς φορούσαμε κοστούμια εποχής και ο υδράργυρος «χτυπούσε» κόκκινο. Όταν έρχεται η ώρα να γίνει η λήψη, όμως, τα ξεχνάμε όλα, αφοσιωνόμαστε στους ρόλους μας.

Ποια ηρωίδα θα υποδυθείς;

Τη θετή μητέρα της Κυβέλης (Καρυοφυλιά Καραμπέτη). Ξεκινω από την ηλικία μου και φτάνω μέχρι τα 70, έχω ηλικιακές διακυμάνσεις και αυτό είχε απίστευτη γοητεία. Συνήθως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν η μαμά στις σειρές και τώρα είμαι εγώ η μαμά της (γέλια). Γίνεται και στις δύο μια παρέμβαση, η συνεργασία μαζί της είναι εκπληκτική, για μένα είναι η σπουδαιότερη ηθοποιός της γενιάς της.

Η Καρυοφυλλιά άλλαζε τον τρόπο του βλέμματός της και έκανα το αντίστοιχο, βάρυνα το βλέμμα μου για να φαίνομαι μεγαλύτερη ηλικιακά. Έπρεπε υποκριτικά η μία να ελαφρύνει και η άλλη να βαρύνει. Στην αρχή φοβήθηκα. Τελικά, βλέποντας το αποτέλεσμα, χάρηκα πάρα πολύ. Αυτός ο ρόλος μου αρέσει γιατί δεν έχω ξαναπαίξει ένα πλάσμα ήσυχο που λατρεύει το παιδί της.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία