Συνελήφθη 71χρονη φυγόπονη για υπεξαίρεση, απάτη και πλαστογραφία

Φυγόποινη συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Θεσσαλονίκης σε εκτέλεση δύο καταδικαστικών αποφάσεων, με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών

Φυγόποινη συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος αναζητήσεων Θεσσαλονίκης σε εκτέλεση δύο καταδικαστικών αποφάσεων, με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών για αδικήματα που φαίνεται να συνδέονται με παλιότερη επαγγελματική της ενασχόληση ως οικονομική διαχειρίστρια εταιρίας εμπορίας ειδών κομμωτηρίου.

Πρόκειται για 71 ετών γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κρίθηκε ένοχη από Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση, πλαστογραφία, απάτη και έκδοση ακάλυπτων επιταγών, πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν το διάστημα από το 2007 έως το 2009.

Σύμφωνα με τις εις βάρος της αποφάσεις, καταδικάστηκε επειδή ιδιοποιήθηκε παράνομα κεφάλαια της εταιρίας, ύψους άνω του 1 εκατ. ευρώ, ενώ, από κοινού με συνεργούς της, κατάρτισε πλαστές συναλλαγματικές επιταγές, ύψους 700.000 ευρώ, με τις οποίες επιχείρησε να εξαπατήσει τραπεζικούς ομίλους.

Προκάλεσε τροχαίο με κλεμμένο φορτηγό

Παράλληλα ένας 43χρονος οδηγός κατηγορείται ότι προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με κλεμμένο φορτηγό, προξενώντας υλικές ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, κι όταν έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Προσέκρουσε όμως σε κράσπεδο και εγκατέλειψε πεζός το όχημά του για να συλληφθεί τελικά, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη στη δυτική Θεσσαλονίκη και σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα