Συνεχίζει την επίθεση η Σακίρα: Θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι

Εδώ και μερικές εβδομάδες τα ονόματα της Σακίρα, του Ζεράρ Πικέ και της Κλάρα Κία έχουν απασχολήσει έντονα τον διεθνή Τύπο.

Η Κολομβιανή σταρ στόχευσε το ζευγάρι μέσα από τους στίχους του τελευταίου της τραγουδιού, το οποίο ηχογράφησε μαζί με τον Bizarrap.

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως η Σακίρα έχει… κι άλλα να πει, καθώς ετοιμάζει ένα νέο τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μια πολύ ιδιαίτερη ημερομηνία, όπως αναφέρει η MARCA.

Πότε θα κυκλοφορήσει η Σακίρα το νέο τραγούδι;

Η Κολομβιανή θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τον Karol G στις 2 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για την ημέρα που τόσο η Κολομβιανή τραγουδίστρια όσο και ο Πικέ έχουν γενέθλια.

Όπως αναφέρθηκε στο podcast «Mamarazzis» της Laura Fa και της Lorena Vazquez, ο Karol G και η Shakira δούλεψαν σκληρά για αυτό το τραγούδι. Γύρισαν το βίντεο κλιπ μέσα σε μόλις δύο ημέρες, δουλεύοντας πάνω από 15 ώρες την ημέρα.

Ο Κολομβιανός τραγουδοποιός Kevyn Cruz, πιο γνωστός ως Keityn, δήλωσε στο Page Six ότι ορισμένοι στίχοι κόπηκαν από την τελική έκδοση του νέου τραγουδιού της Σακίρα, επειδή ήταν πολύ επιθετικοί.

«Η Σακίρα πάντα θα τραγουδάει αυτό που νιώθει. Όταν είναι ερωτευμένη, τραγουδάει ένα ερωτικό τραγούδι – αλλά όταν είναι σε μεταβατικό στάδιο, συνθέτει ένα τραγούδι εκδίκησης γιατί θέλει να δείξει πώς νιώθει», δήλωσε ο Keityn. «Αυτό ακριβώς ήθελε εδώ».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου