Συμβόλαιο θανάτου για γνωστό άνθρωπο της νύχτας! Τον εκτέλεσαν έξω από το εξοχικό του

Ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ελληνική αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές μετά την μαφιόζικη δολοφονία ενός άνδρα.

Συμβόλαιο θανάτου για γνωστό άνθρωπο της νύχτας! Τον εκτέλεσαν έξω από το εξοχικό του.

Πριν από λίγες ώρες έγινε μία μαφιόζικη δολοφονία στην περιοχή της Βοιωτίας και πιο συγκεκριμένα στα Δερβενοχώρια όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής άνδρες εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού του Γιάννη Σκαφτούρου και άνοιξαν πυρ.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές για πολύ σοβαρές υποθέσεις ανάμεσά τους για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Ο 53χρονος βαρυποινίτης έπεσε νεκρός από τον καταιγισμό σφαιρών ενώ το όνομά του είχε μπλεχτεί ακόμα και με την Greek Μafia.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δράστες έχουν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψη τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου η οποία μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό

Τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει σε εξέλιξη ενας τεράστιος πόλεμος ανάμεσα στους ανθρώπους της νύχτας και οι δολοφονίες διαδέχονται η μία την άλλη.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία