Συμβαίνει τώρα: Πως θα γίνει η αντικατάσταση της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου

Πολλά είναι τα ονόματα που θα ήθελαν να βρεθούν στην θέση της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου όμως συμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, εκ των έσω θα λυθεί το θέμα της αντικατάστασης της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό της διοίκησης της ΕΡΤ.

Σήμφωνα με το Secret, στο Ραδιομέγαρο θεωρούν πως υπάρχει το στελεχιακό δυναμικό που θα μπορούσε να στηρίξει το εγχείρημα και ήδη έχουν ξεχωρίσει δύο – τρεις περιπτώσεις από τα πλέον γνωστά δημοσιογραφικά ονόματα της κρατικής τηλεόρασης.

Όπως και να έχει, το πολύ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει οριστικοποιηθεί το πρόσωπο που θα κληθεί να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, εν μέσω, μάλιστα προεκλογικής περιόδου.

Στο μεταξύ, αναστάτωση προκλήθηκε στο Ραδιομέγαρο από την ξαφνική ανακοίνωση της αποχώρησης της Αλεξάνδρας Καϋμένου, όχι τόσο για το ίδιο το γεγονός όσο για την αποκάλυψη πως, ενώ η εκπομπή της βρισκόταν κανονικά στον αέρα τα σαββατοκύριακα, εκείνη πραγματοποιούσε μυστικά δοκιμαστικά στον Alpha.

Τελικός, οι απαντήσεις δόθηκαν με την γνωστοποίηση της αξιοποίησης της την καλοκαιρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού μαζί με τους Σουρέλη – Κοσελόγλου. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, έπειτα από όλα αυτά καθίσταται εκθέτη τόσο η Διεύθυνση Ενημέρωσης όσο και η διοίκηση, καθώς ουδείς είχε αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε.

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: το νέο χόμπι της είναι η κατάδυση (φωτογραφίες)

Μπορεί να είναι μία από τις πιο γνωστές ανκοργούμεν, αλλά η τηλεόραση δεν είναι το μοναδικό πάθος της. Ο λόγος για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου η οποία έχει και μία νέα ασχολία.

Τρελαίνεται για εξερεύνηση του βυθού. Και μάλιστα το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί εντατικά μαθήματα στο Κέντρο Καταδύσεων Seahorse Dive στη Βάρη.

Μάλιστα, τον περασμένο μήνα το ντοκιμαντέρ «Το αίνιγμα της Κέρου» προβλήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση. Το παρουσίασε η ίδια –είχε κάνει και τη σχετική έρευνα– και βραβεύτηκε με δύο βραβεία στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου.

Ενώ αυτή την περίοδο η Αντριάνα Παρασκευοπούλου ετοιμάζει και το δεύτερο ντοκιμαντέρ της με θέμα τα ναυάγια.

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια,  παραμένει τελικά κανονικά στη θέση της και την επόμενη σεζόν. Παρά τα σενάρια που την ήθελαν να απομακρύνεται από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

Αξίζει να αναφερθεί πως το δελτίο σημειώνει σταθερά υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού.

  

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία