Συμβαίνει τώρα: Έκτακτη αναβολή πρεμιέρας της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega

Έτοιμοι να επιστρέψουν στις θέσεις τους ήταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μόνο που τελικά τους βρήκε ο κορονοιός. Συγκεκριμένα η Ανθή Βουλγαρή βρέθηκε θετική και αμέσως το κοινοποίησε τόσο η ίδια όσο και το κανάλι .

Η ανακοίνωση του καναλιού

Σας ενημερώσουμε ότι η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη για την Δευτέρα 22 Αυγούστου, εκτάκτως αναβάλλεται.
Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη θα συνεχίσει η καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου.
Για τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Η ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη το απόγευμα της Παρασκευής 19/8 ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά.

Η παρουσιάστρια είχε νοσήσει τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο φαίνεται πως την πάτησε και για δεύτερη φορά. Η ίδια λοιπόν, δημοσιεύοντας  μια φωτογραφία με το θετικό τεστ της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μη με γελούν τα μάτια μου; Και όμως είμαι και πάλι θετική».

«Έλα Ιορδάνη, τα έμαθες τα νέα?? Δεν βγαίνουμε Δευτέρα! Έχω πάλι covid. Εδώ βλέπετε μια φωτο από όταν αμέριμνοι σχεδιάζαμε την πρεμιέρα της φετινής σεζόν .. λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο.. βγήκα θετική οπότε η επιστροφή μας θα αργήσει μερικές μέρες ακόμη .. Βλέπετε όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός! Πάνω από όλα υγεία! Φιλιά και να προσέχετε! Αν επιστρέφετε από διακοπές κάντε ένα τεστακι καλού κακού…»

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία