Συγκλονιστικό βίντεο από Θεσσαλονικιά – «Δίνω μάχη με τον καρκίνο, για 2η φορά»

Το συγκλονιστικό video της Νεκταρίας – Ελευθερίας Αγγελάκη

Μήνυμα ζωής δίνει η Νεκταρία – Ελευθερία Αγγελάκη, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, εργατολόγος-Δημοσιολόγος και Νομικός Σύμβουλος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Σε video της στα social media με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου, περιγράφει τη μάχη της με τον καρκίνο για 2η φορά, καλώντας άλλους ασθενείς να κοιτάξουν κατάματα με θάρρος τον καρκίνο τους, καταλήγοντας με απάντηση στο ερώτημα «τι έχασα;» στη μάχη που δίνει λέγοντας «τρίχες…».

Αναλυτικά στην ανάρτησή της αναφέρει:

Δίνω τη μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά. Θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω όσο μπορώ τους συνανθρώπους μου που περνούν το ίδιο. Να τους εμπνεύσω, να τους κάνω να μιλήσουν γι’ αυτό που περνούν, να κοιτάξουν τον καρκίνο τους κατάματα με θάρρος.

Ξεκίνησα την Ομάδα Έκφρασης & Θάρρους κατά του Καρκίνου, με το όνομα «Κατάματα Με Θάρρος», και συμπορεύομαι με όλους αυτούς που θα μοιραστούν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο. Στόχος μου να ενισχύσω με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, πρωτίστως τα παιδιά με καρκίνο αλλά και όλους όσοι δίνουν τη μάχη τους με αυτή την ασθένεια.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου, ετοίμασα ένα βίντεο που ελπίζω κι εύχομαι να ενθαρρύνει, να εμπνεύσει, να βοηθήσει.

Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου