Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη για τους συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη (video)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιούν συνδικάτα και φορείς καταγγέλλοντας βίαιη και απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας σε διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη, τις προσαγωγές εργαζομένων και τον τραυματισμό ορισμένων από αυτούς.

«Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει» φωνάζουν εργαζόμενοι και νεολαία που βρίσκονται στην πύλη του υπουργείο.

«Με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπάτε τους εργάτες και στους ΝΑΤΟικους κάνετε τις πλάτες» καταγγέλλουν καθώς οι δυνάμεις καταστολής χτύπησαν την κινητοποίηση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενάντια στη μετατροπή του σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστών και των πολεμικών σχεδιασμών τους.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με μέλη του ΠΓ, της ΚΕ και βουλευτές του Κόμματος.

Αντιπροσωπεία των σωματείων μαζί με τον βουλευτή του Κόμματος, Χρήστο Κατσώτη πραγματοποιεί συνάντηση με τον αρχηγό της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ τα σωματεία απαιτούν με την κινητοποίηση τους να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες διαδηλωτές. «Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε το κλίμα τρομοκρατίας» ξεκαθαρίζουν.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου