Survivor spoiler: ΒΟΜΒΑ! Αυτό έκαναν τελικά ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς στο δάσος!

Οι εξελίξεις και ανατροπές είναι πλέον το δεύτερο όνομα του Survivor 4. Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ καταφέρνει καθημερινά να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και για αυτό έχει κατορθώσει να διατηρηθεί σε τόσο υψηλά επίπεδα τηλεθέασης κόντρα σε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα. Σήμερα λοιπόν το επεισόδιο της Τετάρτης είχε…..

από την αρχή μέχρι το τέλος τεράστιο ενδιαφέρον καθώς όλα ξεκίνησαν με την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Κρις Σταμούλη και στους “παλιούς φίλους” του της υποομάδας που υπήρχε στους Μαχητές.

Ο δικηγόρος κατηγόρησε την Μαριαλένα για κωλοτούμπα, αφού η ίδια είχε ενοχληθεί με την Έλενα Κρεμλίδου Mariposa, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα είχε ψηφίσει και πάλι τον Χρήστο. Επομένως ο ίδιος δεν περίμενε επ’ ουδενί να ψηφιστεί αυτή την εβδομάδα από τέσσερα άτομα και ιδίως από τη Μαριαλένα την οποία θεωρούσε κοντινό του άνθρωπο. Τώρα βέβαια το ποσό κοντινός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, τον οποίον βλέπεις ανταγωνιστικά δεν το ξέρουμε αλλά άβυσσος η ψυχή των Μαχητών!

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες

Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε ένα φοβερό αγώνισμα επικοινωνίας το οποίο κατέληξε σε ένα θριαμβευτικό ντέρμπι όπου και πάλι ο James Καφετζής έβαλε την υπογραφή του κάνοντας το 10 – 9.

Έτσι αφού διάβασαν μηνύματα φίλων τους επέστρεψαν στις καλύβες τους και εκεί ήταν που παρακολουθήσαμε ένα στιγμιότυπο, το οποίο αργότερα θα γινόταν η αιτία να επιβληθεί ποινή σε δύο παίκτες της μπλε ομάδας.

Συγκεκριμένα όλοι παρακολουθήσαμε τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά να σηκώνονται αχάραγα και να περιπλανώνται μέσα στο δάσος για 6 περίπου ώρες, προκαλώντας ανησυχία και στους συμπαίκτες τους, αλλά φυσικά και στην παραγωγή η οποία ξεκίνησε ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να τους βρει.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες

Αυτό ήταν κάτι το οποίο, όπως χαρακτήρισε και ο Γιώργος Λιανός, ήταν πολύ σοβαρό και φυσικά η ποινή ήταν εξίσου αμείλικτη. Ειδικότερα η μπλε ομάδα θα λάβει 20% λιγότερες προμήθειες για αυτήν την εβδομάδα, ενώ σε περίπτωση που κερδίσει ένα αγώνισμα επάθλου με φαγητό τότε οι δύο αυτοί  παίκτες δεν θα λάβουν έπαθλο.

Πάμε όμως σε μία αποκάλυψη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και θέλει τους δύο αυτούς παίκτες να μην έπαθαν αυτό που μοιράστηκαν με τους συμπαίκτες τους. Συγκεκριμένα ο Αλέξης Παππάς ανέφερε στους συμπαίκτες του, όταν γύρισαν στην καλύβα μετά από τις ώρες που έλειπαν, πως οι δυο τους έφυγαν για να ψάξουν για φαΐ και χάθηκαν, με αποτέλεσμα να περιμένουν να βγει ο ήλιος για να μπορέσουν να προσανατολιστούν.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες

Βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι παίκτες δεν τους πίστεψαν και η αλήθεια είναι πως καλά έκαναν, αφού από ότι λένε διάφορες πηγές οι δύο παίκτες διέσχισαν τη ζούγκλα και βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο για να πάρουν φαγητό. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα ήθελαν και έγιναν αντιληπτοί από έναν security, με τον οποίο από ότι λένε οι πηγές ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, μέχρι και πώς πιάστηκαν στα χέρια.

Φυσικά πρόκειται για πολύ βαριές κατηγορίες και αυτό εξηγεί φυσικά την αμείλικτη και σκληρή στάση της παραγωγής!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα