Survivor spoiler 25/4: Έχουμε ΝΙΚΗΤΗ! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το μεγάλο έπαθλο φαγητού!

Survivor Ελλάδας: Αγώνας επάθλου-Ποιος θα επικρατήσει;

Φέτος το Survivor είναι όλο ανατροπές και εκπλήξεις. Όχι ότι και στους προηγούμενους κύκλους δεν υπήρχαν, όμως φέτος έχουμε πολλές διακυμάνσεις στα αγωνίσματα και στις νίκες των ομάδων, παρά το γεγονός πως έχουν αλλάξει ήδη δύο φορές. Αρχικά βλέπαμε πως οι μαχητές έπαιρναν φαλάγγι τις νίκες, αφήνοντας τους διάσημους και πεινασμένους αλλά και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μέσα για τους τσακωμούς.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως είχαμε και μία οικειοθελής αποχώρηση μιας πολύ δυνατής παίκτριας, της Κάτιας Ταραμπάνκο. Ίσως η προσθήκη νέων παικτών να έφερε κάποιες ανακατατάξεις, ενώ η διαλογή των νέων ομάδων ως πλέον κόκκινη και μπλε έφερε μία στοιχειώδης ισορροπία, που όμως και πάλι η κόκκινη ομάδα δεν κατάφερε να σώσει την όλη κατάσταση και πάλι βρισκόταν στην θέση του ηττημένου.

Η Φάρμα: Ανάμεσα σε γυναίκες σήμερα η μονομαχία-Ποια πήρε την ασυλία; Πολλές οι ανατροπές!

Έπειτα οι ομάδες ξανά άλλαξαν και με νέα σύνθεση την οποία διάλεξε η ίδια η παραγωγή, η κόκκινη ομάδα έχει καταφέρει πάλι να είναι πίσω στο σκορ μεταξύ των δύο ομάδων.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε,survivor spoiler,survivor trailer,survivor 2021,survivor greece,survivor νεες ομαδες

Ποιοι θα κερδίσουν απόψε; Υπάρχει ανατροπή στον νικητή-Δεν είναι ο…”συνήθης”!

Πάμε τώρα στο σημερινό έπαθλο φαγητό το οποίο όπως θα δούμε οι παίκτες θα πρέπει να διασχίσουν μία αρκετά μεγάλη πίστα, με νερό, διάφορα εμπόδια ισορροπίας και τέλος να σκοράρουν στον τελικό στόχο.

Survivor spoiler αποχώρηση: Xυδαίοι χαρακτηρισμοί του Αλέξη Παππά προς τον Τζέιμς-Οι κομμένες σκηνές και η αντίδραση του Νίκου και του Κόρο (video)

Όπως είδαμε από το trailer ο στόχος δεν θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τους παίκτες, επομένως θα νικήσει η ομάδα η οποία θα φτάσει πρώτη στον στόχο. Άρα ο ταχύτερος κερδίζει! Εδώ λοιπόν σας έχουμε σήμερα την σίγουρη διαρροή, η οποία επιβεβαιώνει τις χθεσινές μας υποψίες και υποθέσεις θέλοντας…..

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε,survivor spoiler,survivor trailer,survivor 2021,survivor greece,survivor νεες ομαδες

την κόκκινη ομάδα να είναι εκείνη που θα κερδίσει απόψε το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού. Σίγουρα μετά από τις αποχωρήσεις οι ομάδες γίνονται πιο δυνατές και μπορεί ο Αλέξης Παππάς να μην ήταν ένας από τους πιο αδύναμους αγωνιστικά παίκτες της ομάδας, όμως η αποχώρησή του σήμανε μία ψυχολογική ηρεμία, οπότε φαίνεται έκανε καλό κόκκινους, τουλάχιστον μέχρι στιγμής!

Μέχρι το βράδυ λοιπόν μπορείτε να δείτε εδώ αποσπάσματα του αγώνα μέσα από το τρέιλερ!

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία