Survivor 5: Αυτή είναι η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του Survivor 5 καθώς το όνομα του 45χρονου φαρμακοποιού έχει μπλεχτεί σε αρκετές καταστάσεις με ένταση.

Survivor 5: Αυτή είναι η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα

Ο ίδιος όσο είναι στο Άγιο Δομίνικο πίσω του έχει αφήσει το φαρμακείο του την αδελφή του Θεοδώρα που της μεγάλη αδυναμία και την εμπιστεύεται απόλυτα.

«Πριν φύγει είχαμε συζητήσει γι΄αυτά τα πράγματα, να μη δημιουργεί εντάσεις. Μου είχε πει ότι δεν είχε τέτοιο σκοπό. Νομίζω ότι η πείνα τους έχει κάνει έτσι. Οι διαφορές τους είναι τόσο μηδαμηνές που δεν νομίζω ότι δεν λύνονται όταν θα βγει έξω».

«Εγώ για τον αδερφό μου ξέρω πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ έξυπνος αλλά δεν είναι καθόλου πονηρός. Τώρα γιατί παρουσιάζεται σαν τον πονηρό, αυτό μου κάνει εντύπωση», είχε πει σε συνέντευξή της η Θεοδώρα.

Survivor: έξαλλος ο Κωνσταντίνος με τον Τάκη και τον Σπύρο

Ακόμη μια μέρα με καβγάδες περνά στο Survivor. Και φυσικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποτελεί το κέντρο της λογομαχίας, με τον Τάκη και τον Σπύρο στην άλλη πλευρά.

Ο Κωνσταντίνος μιλά για κακίες που βγάζουν στο πρόσωπό του
Μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια το τερμάτισαν και πάλι στο Survivor. Ο Κωνσταντίνος λέει πως ότι και να κάνουν εναντίον του, ο κόσμος τον στηρίζει και στη σημερινή ψηφοφορία αποχώρησης.

«Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι, εσάς σας γνώρισε τώρα δύο μήνες. Εμένα με ξέρουν είκοσι χρόνια. Και να με ψηφίζετε μέχρι να πεθάνετε θα ψηφίζετε και με εμένα θα ασχολείστε… Και στην άλλη ζωή για εμένα θα μιλάτε».

Ο Τάκης δεν άντεξε με όσα άκουσε και του απάντησε: «Άκου πως μιλάει; Να πεθάνουμε θέλει. Τι ψεύτης είσαι ρε. Από ψέμα σε ψέμα πάει»

Ούτε ο Σπύρος γλιτώνει από τα πυρά του Κωνσταντίνου στο Survivor
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από ψευτοήρωας, έχει και στρατηγική. Προσπαθούσε χθες να πείσει τη Σοφιάννα να βγάλει τον ίδιο στον τάκο μαζί με εμένα επειδή το κοινό τον έχει κρατήσει πολλές φορές και θεωρεί τον εαυτό του πολύ δυνατό παίκτη. Ρε φίλε λες μονίμως ότι παραχωρείς τη θέση στα νέα παιδιά κι ότι θέλεις να αποχωρήσεις εσύ αντί για τα καινούρια παιδιά. Γιατί δεν αποχωρείς; Μου είπε επειδή δεν είμαι δειλός, αφού με κρατά το κοινό. Όταν λες θέλω να φύγω και σου παραχωρώ τη θέση, δειλός είσαι επειδή μένεις. Θα ήσουν μάγκας, αφού το λες μπροστά στις κάμερες, να σηκωνόσουν από τη θέση σου και να την παραχωρούσες σε ένα νέο παιδί. Δεν έχει σηκωθεί ποτέ ο πωπός σου, ο γλουτός σου για να παραχωρήσεις τη θέση σου. Είσαι ψευτοδειλός»

Τα παράπονα για την κουβέντα του Σπύρου και του Τάκη
«Χθες το βράδυ μετά το συμβούλιο και καθώς ήμουν ξαπλωμένος στην κουβερτούλα μου, ήταν πιο εκεί ο Σπύρος με τον Τάκη και με κατηγορούσαν. Έλεγαν να στηρίξετε τα τρία νέα παιδιά και να διώξετε τον Κωνσταντίνο γιατί δεν αξίζει να είναι στο Survivor. Πιο τίμιος, πιο θρήσκος, πιο ηθικός και πιο δοτικός από εμένα δεν υπάρχει, όλοι το ξέρουν. Κάποια τη στιγμή τους είπα αν θέλετε να με βρίσετε, επειδή το κάνετε συνέχεια μπροστά στις κάμερες και θα πάρω θέση, να το κάνετε λίγο πιο εκεί». Τόνισε ο Κωνσταντίνος.

«Έτσι όπως κρατούσε μια καρύδα ο Τάκης, την πέταξε επάνω μου… και καλά κατά λάθος, η οποία με χτύπησε λίγο στο κεφάλι μου. Του λέω τι κάνεις ρε; Μου πετάς και πράγματα; Ντρέπομαι για αυτούς. Αισθάνομαι μόνο λύπη και ντροπή. Θα τους έχουν πρήξει τα συκώτια στο ελληνικό κοινό, που

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία