Survivor 4: Σε θρίλερ εξελίσσεται η κατάσταση ανάμεσα στην Σοφία Μαργαρίτη και τον πρώην σύζυγό της-Το θέμα οδηγείται στα διακαστήρια!

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε η μητέρα της Σοφίας Μαργαρίτη για να εξηγήσει τι συμβαίνει ανάμεσα στην κόρη της και τον πρώην σύζυγό του παιδιού της Βασίλη Βουτσελά. Η κα Σταυρούλα Μαργαρίτη αποκάλυψε πως η Σοφία μπήκε στο Survivor όχι για προσωπική προβολή, αλλά για να μαζέψει χρήματα για τις κόρες της.

Επίσης ξεκαθάρισε πως ο πατέρας των παιδιών είχε ενημερωθεί από νωρίς για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι. Στην εκπομπή μάλιστα παρουσιάστηκε και το εξώδικο που έστειλε η Σοφία στον πρώην σύζυγό της στις 21 Δεκεμβρίου που αναφέρει τα εξής:

«Σας γνωρίζω ότι από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2020 βρίσκομαι χωρίς εργασία, καθώς απολύθηκα από τη μέχρι πρότινος εργασία μου. Τούτο συνετέλεσε στο να διογκωθούν τα ήδη υφιστάμενα οικονομικά μου προβλήματα και να μην μπορώ να βγάλω τα προς το ζην και να προσφέρω το ελάχιστο στα ανήλικα τέκνα μου. Στο πλαίσιο αυτής της δυσμενούς εξελίξεως αναζήτησα για την επιβίωσή μου αμειβόμενη απασχόληση στο εξωτερικό, που θα προβάλλεται τηλεοπτικά, καθώς έχει άμεση συνάρτηση με τηλεοπτικό προϊόν που θα προβάλλεται σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Αποφάσισα να δεχτώ την απασχόληση αυτή για να ανακάμψω οικονομικά και θα μπορώ στο μέλλον να ζω αξιοπρεπώς εγώ και τα ανήλικα τέκνα μου».

Στο εξώδικο, μάλιστα η Σοφία Μαργαρίτη ενημερώνει τον πρώην σύζυγό της πως λόγω της φύσης της συγκεκριμένης αμειβόμενης εργασίας που βρήκε δεν θα μπορεί για λίγους μήνες να έχει επικοινωνία με τα παιδιά και πως αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι παραιτείται από το δικαίωμά της επικοινωνίας με τα ανήλικα τέκνα της. Και ζήτησε: «Να μην διασπείρετε ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις σχετικά με τους λόγους της απουσίας μου και να μην με κατηγορείτε στα ανήλικα τέκνα μου».

Survivor 4: Σφοδρή καταγγελία στην Σοφία Μαργαρίτη από τον σύζυγό της-Παίζει θέατρο χρησιμοποιώντας τα παιδιά μας!

Μια απίστευτη καταγγελία για την πρώην σύζυγό του και παίκτρια του Survivor Σοφία Μαργαρίτη έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Βασίλης Βουτσελάς. Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας αποκάλυψε πως έχει εκείνος την επιμέλεια των δυο παιδιών τους και πως η Σοφία «παίζει θέατρο χρησιμοποιώντας τα παιδιά της».

«Εδώ και τρία χρόνια που έχουμε χωρίσει, από την πρώτη μέρα αγωνίστηκαν για να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου», είπε αρχικά ο Βασίλης Βουτσελάς και δήλωσε: «Με ενοχλεί που αναφέρεται συνέχεια στα παιδιά, πως τα έχει παρατήσει και δεν είναι εδώ να τα σκεπάσει. Αυτά εμένα με προσβάλλουν .

Δεν ξέραμε ότι θα πάει στο Survivor. Το Σαββατοκύριακο που πέταξαν για τον Άγιο Δομίνικο τα παιδιά την περίμεναν και δεν είχαμε ενημέρωση. Από τον Αύγουστο που έχω την επιμέλεια δεν έβλεπε τα παιδιά. Τον Οκτώβριο ζήτησε να πάμε και πάλι σε δικαστήριο για να τα βλέπει. Τα είδε περιστασιακά κάποια απογεύματα και ένα – δυο Σαββατοκύριακα και μετά πάλι εξαφανίστηκε.

Χρησιμοποιεί τα παιδιά και παίζει το θέατρο του παραλόγου. Από τον Άγιο Δομίνικο επικοινώνησαν μαζί μας και μίλησαν οι μικρές με τη μητέρα τους. Με ενόχλησε που έχει ακουστεί ότι τα παιδιά τα μεγαλώνει η μητέρα τους. Δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την πρώην σύζυγό μου. Πήγε στο Survivor για δημοσιότητα, να προβληθεί και να ανοίξουν άλλες πόρτες. Δεν μπορώ να ξέρω».

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου