Survivor 4: Οι Μαχητές ”πετάνε” και οι Διάσημοι βρίσκονται υπό διάλυση!

Στo χθεσινό επεισόδιο είδαμε επικές διαμάχες ανάμεσα στους Διάσημους. Όλοι τα έχουνε βάλει με την Κάτια Ταραμπάνκο, με αφορμή ότι έφαγε παραπάνω ρύζι χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Στο συμβούλιο ειπώθηκαν σοβαρές κατηγορίες και για τις χαμηλές επιδόσεις στα αγωνίσματα και τις συνεχόμενες ήττες.

Η συζήτηση έγινε έντονη με την Ελευθερία Ελευθερίου να ξεσπάει και τον Πάνο Καλλίδη να αποκαλύπτει κατόπι εορτής, ότι έφαγε κρυφά εξτρά φαγητό με την Κάτια. Στην ομάδα των Μαχητών, ο Νίκος Μπάρτζης συνεχίζει να μην αποδέχεται το γεγονός, ότι κέρδισε επειδή τον άφησε ο Αλέξης Παππάς, για να σώσει την ομάδα του.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες

Τελικά ούτε και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας κατάφεραν να κερδίσουν οι Διάσημοι και μάλιστα έχασαν με τεράστια διαφορά από τους Μαχητές. Το σκορ για άλλη μία φορά είχα χαώδη διαφορά, ήρθε 10-3. Το αγώνισμα ήθελε συνεργασία, αλλά οι συνεχείς εντάσεις και οι διαμάχες στην ομάδα για άλλη μία φορά εμπόδισαν τους Διάσημους να συνεργαστούν και έχασαν ξανά!

Ακολούθησε το Συμβούλιο του Νησιού με την ομάδα των Διασήμων να πρέπει να ξαναψηφίσει για υποψήφιο αποχώρησης, χωρίς όμως τηλεφωνική ψηφοφορία αυτή τη φορά, καθώς αυτή έγινε για την ομάδα τους στο προηγούμενο επεισόδιο.

Η Κάτια δήλωσε πως ο Γιώργος Κοψιδάς είναι το άτομο με το οποίο έχει έρθει πιο κοντά. Η μεγάλη συζήτηση στο Συμβούλιο έγινε για την απορία των περισσότερων παικτών για την υποψηφιότητα του Γιώργου Κοψιδά, ενώ παίκτες ο Αλέξης Παππάς ζήτησε επίμονα από αυτούς, που ψήφισαν τον Γιώργο, να εξηγήσουν την ψήφο τους.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες

Η Ανθή και η Άννα Μαρία έμμεσα εναντιώθηκαν σε όλο αυτό. Οι αντιπαραθέσεις αλλά και το γενικότερα αρνητικό κλίμα προς την Κάτια και τον Γιώργο συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του Συμβουλίου. Από την ψηψοφορία όμως, με 6 ψήφους η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο, προς έκπληξη όλων των Μαχητών, συγκέντρωσε 4 ψήφους, παρότι για δύο συνεχόμενες εβδομάδες ήταν η πιο δημοφιλής πάικτρια.

Οι Διάσημοι χθες μετά την ήττα τους στο Survivor 4 κλήθηκαν να ψηφίσουν δύο παίκτες προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Η ψηφοφορία των παικτών στο Survivor έβγαλε υποψήφιους τον Πάνο Καλλίδη και τον Γιώργο Κοψιδά με τέσσερις ψήφους και ισοψηφία. Ο Γιώργος Κοψιδάς βρίσκεται σε αυτή τη θέση για δεύτερη φορά, ενώ ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης για πρώτη.

Απίστευτος καβγάς μεταξύ της Ελευθερίας και της Κάτιας

Μετά τη λήξη του συμβουλίου, οι Διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία. Εκεί, η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια στην Κάτια Ταραμπάνκο. Η τραγουδίστρια κατηγόρησε το μοντέλο ότι λειτουργεί ατομικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς στο Survivor 4.

Συνοπτικά ο διάλογος πήγε ως εξής:

Ε.Ε.: «Κάτια, βρίσκεις πράγματα και δεν τα μοιράζεσαι».
Κ.Τ.: Ορίστε;
Ε.Ε.: Βρίσκεις πράγματα και τρως και δεν τα μοιράζεσαι.
Κ.Τ.: Δεν βρίσκω πράγματα και τρώω και δεν τα μοιράζομαι. Για τα passion fruit τα δύο λες;
Ε.Ε.: Για το ρύζι, που ξύπνησε και σε βρήκε βράδυ και έτρωγες. Πού το βρήκες το ρύζι;
Κ.Τ.: Δεν με βρήκε βράδυ.
Ε.Ε.: Ασε μας, ρε Κάτια, τώρα, έλα σε παρακαλώ.
Κ.Τ.: Ηταν απειροελάχιστο.
Ε.Ε.: Απειροελάχιστο ο ένας, απειροελάχιστο ο άλλος, ολόκληρο κεσεδάκι, μας δουλεύετε;
Κ.Τ.: Ποιο κεσεδάκι, ρε παιδιά; Για ποιο κεσεδάκι λες;
Ε.Ε.: Δεν ήταν δύο κουταλιές. Τον είδα μπροστά μου, έτρωγε ολόκληρο μπολ ρύζι.
Κ.Τ.: Αγάπη, επιβιώνουμε εδώ πέρα.
Ε.Ε.: Αγάπη μου το ομαδικό ξεκινάει απ’ την καλύβα και όχι από τα αγωνίσματα.
Κ.Τ.: Όχι, αγάπη, ξεκινάει και απ’ τα αγωνίσματα όταν πρέπει να τρέχουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε.
Ε.Ε.: Και απ’ την καλύβα. Σ’ έχω δει να σπας καρύδα μόνη σου και να πηγαίνεις στην παραλία και να την τρως.
Κ.Κ.: Πας καλά μωρέ; Πού να σπάσω καρύδα μόνη μου;
Ε.Ε.: Ασε με ρε Κάτια τώρα.
Κ.Κ.: Ουσιαστικά και οι καρύδες είναι χιλιάδες γύρω μας. Θα μετρήσουμε και τις καρύδες στο νησί τώρα;
Ε.Ε.: Με ενοχλεί όπου το ομαδικό ξεκινάει από την καλύβα. Κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν δουλεύουν ομαδικά και σιγά-σιγά βγαίνουν διάφορα πράγματα. Εμείς μοιραζόμαστε και τον τελευταίο κόκκο ρύζι.
Κ.Τ.: Μοιράζομαι ό,τι μπορώ να μοιραστώ. Το να μοιραστώ μια χούφτα ρύζι δεν παίζει κανέναν ρόλο γιατί φτύνω αίμα και τρέχω σαν μαλ@@@ς για να κερδίζουμε αγωνίσματα.
Ε.Ε.: Ελα ρε, εμείς δεν τρέχουμε.
Κ.Τ.: Δεν ξέρω, ρε συ Ελευθερία, τρέχεις;
Ε.Ε.: Τρέχω, κοπέλα μου. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη.
Κ.Τ.: Δεν σε λέω άχρηστη, προφανώς.
Ε.Ε.: Άχρηστη με είπες. Πήγες και με έδωσες. Σε παρακαλώ.

Survivor 4: Σοκαρισμένοι οι Μαχητές με την ψηφοφορία των Διασήμων-Η ήττα στην ασυλία και οι νέες προσθήκες!

Το σημερινό αγώνισμα-Θρίλερ και πάλι το σκορ

Στο σημερινό επεισόδιο 12/01 είδαμε ότι ο στίβος μάχης ήταν σχετικά σύντομος, αλλά χρειαζόταν απίστευτη συνεργασία και σωματική δύναμη. Ο στόχος ήταν αρκετά γνωστός και από τα προηγούμενα Survivor, στον οποίο βέβαια οι Διάσημοι τα βρήκαν πολύ σκούρα. Έτσι για ακόμα μια φορά το αποτέλεσμα ήταν ένα θρίλερ για τους κόκκινους.

Το κοντέρ έδειξε και πάλι 10-3, μία ακόμα εξαιρετικά συντριπτική ήττα για τους Διάσημους που τους έστειλε και πάλι στον “τάκο” της ψηφοφορίας, ενώ απ’ την άλλη πλευρά οι Μαχητές πάνε και πάλι στο συμβούλιο ως απλοί θεατές.

Οι «Διάσημοι» μέχρι το 2-2 έδειξαν ανταγωνιστικοί. Όμως μετά την ισοφάριση από τις Άννα Μαρία Βέλλη και η Ελευθερία Ελευθερίου που κοντραρίστηκαν με την Έλενα Μαριπόζα και τη Σοφία, τους… πήρε από κάτω ο τροχός.

Το σκορ έγινε εύκολα 9-3 αφού ούτε ο Αλέξης Παπάς με τον Τριατάφυλλο κατάφεραν να νικήσουν τους Ασημακόπουλο και Κόρομι, και απλά η Σοφία έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή για το 10-3 βάζοντάς ξανά τους «κόκκινους» στη διαδικασία της ψηφοφορίας για αποχώρηση.

137223593 151115943449911 4367409922055184229 n

Νέες προσθήκες στην ομάδα των Διασήμων

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι από την παραγωγή του «Survivor 4» για να κάνουν την έκπληξη και να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Είναι φανερό ότι οι αγωνιστικές επιδόσεις της ομάδας των «Διάσημων» – ακόμα και μετά την έλευση της δυνατής παίκτριας Ελίζαμπεθ Ελέτσι – είναι αποκαρδιωτικές.

Το αποτέλεσμα της πείνας είναι περισσότερη πείνα και αδυναμία στα αγωνίσματα. Νέοι παίκτες αναμένεται να ενισχύσουν τις ομάδες.

Ένα από τα ονόματα που αναφέρει το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» ότι πιθανώς «επιστρατεύεται» για τον Άγιο Δομίνικο είναι εκείνο του Δημήτρη Κεχαγιά του πρώην παίκτη του «Big Brother».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής έχει γίνει η πρόταση, ενώ μια ανάρτηση του Δημήτρη Κεχαγιά στα social media δείχνει ότι αν μη τι άλλο το σκέφτεται. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς που γνωρίσαμε από το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στο kick boxing.

132000452 398288638047577 5168649673828703250 n

«Το πρώτο ραντεβού πήγε πολύ καλά, αλλά πρέπει να διευθετήσω ένα θέμα που έχω και επίσης τι θα κάνω με το ξανθό μαλλί. Με ρώτησαν κάποια πράγματα, όπως αν αντέχω, αν μπορώ να ζήσω στη βρώμα» είπε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της εκπομπής, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την επικείμενη συμφωνία.

Το «κόλλημα» που παρουσιάστηκε σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα απαλλαγή από το στρατό και δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδος.

137232254 929130774560566 322681776311113113 n

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου