Survivor 4: Η δημόσια δήλωση της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου. Η ίδια υπερασπίστηκε δημόσια την κόρη της και τα όσα συμβαίνουν στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και σχετίζονται με την προσωπική ζωή της Μαριαλένας.

«Η κόρη μου ονομάζεται Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Την αγαπώ όπως όλες οι μητέρες αγαπούν τα παιδιά τους. Επίσης την εκτιμώ. Έχει δώσει προσωπικές μάχες που με έκαναν περήφανη και δεν αναφέρομαι μόνο στις αθλητικές της επιτυχίες. Δε διστάζει να αναλάβει τις ευθύνες της, δεν κρύβεται πίσω από τους άλλους, είναι προστατευτική προς τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της.

Δεν θα είχα κανένα λόγο να πω τα προηγούμενα δημοσίως αν η Μαριαλένα δε συμμετείχε στο Survivor που αποτελεί δημόσια θέαμα, με όσα αυτό συνεπάγεται. Μία από αυτές τις επιπτώσεις είναι ότι κάθε μέρα μεταδίδονται και αναπαράγονται τηλεοπτικά αποσπάσματα που μου συστήνουν ένα κορίτσι το οποίο δεν είναι δικό μου.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε

Φυσικά κάθε γονιός δε γνωρίζει το σύνολο της προσωπικότητας του παιδιού του. Υπάρχει όμως μια σταθερά που ονομάζεται αξιοπρέπεια και τη βλέπω σχεδόν συστηματικά να καταρρακώνεται προκειμένου να εξυπηρετηθούν τηλεοπτικές ανάγκες και μόνο. Η κόρη μου έφυγε να συμμετάσχει στο Survivor γνωρίζοντας καλά ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που απαιτεί όχι μόνο αγωνιστικές αντοχές.

Οι αναφορές στην ιδιωτική ζωή από δεύτερους τρίτους, ή τέταρτους προέκυψε ξαφνικά και περιλαμβάνει δημοσιοποίηση συχνά φανταστικών προσωπικών δεδομένων, τα οποία ένα κορίτσι 24 ετών δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί. Ιδιαιτέρως κάτω από συνθήκες απομόνωσης που αφορούν μόνο σε εκείνη. Είναι άνιση μάχη και κυρίως άδικη.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε

Ως μητέρα θα ήθελα να της δώσω μόνο μία ώρα ηρεμίας και γνωρίζω καλά ότι έχει τον τρόπο για να βρει τις απαντήσεις και να κάνει τις επιλογές που θα την προστατεύσουν. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είμαστε αδύναμες και οι δύο.

Επιλέγω λοιπόν με ταπεινότητα και απέραντη αγάπη να παρακαλέσω όλους αυτούς που τη χρησιμοποιούν, την απειλούν, την καταριούνται για λόγους που είναι απάνθρωποι και ακατανόητοι να σκεφτούν ότι η ψυχολογική διάθεση ενός κοριτσιού δεν θα τους κάνει πιο ευτυχισμένους και αν βρουν το χρόνο ας σκεφτούν λίγο τη δική μου θέση. Ευχαριστώ για την προσοχή σας»

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)