Στους μείον 17 βαθμούς Κελσίου απολαμβάνουν το χιόνι: Η ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου προσπάθησαν να συνδυάσουν ο υπουργός Ανάπτυξης με τη σύζυγό του και τις δουλειές τους στην Ελβετία.

Το ταξίδι τους

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει το «παρών» στο ετήσιο παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που γίνεται στην Ελβετία και χθες με θέμα «Strategic Investments, demonstrating Resilience in times of Global Uncertainly, navigating the path ahead» τονίζοντας ότι «μέχρι τις εκλογές, πρόκειται να ανακοινωθούν νέες πολύ μεγάλες ξένες επενδύσεις με μεγάλο αντίκτυπο στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα».

Μαζί του στο Νταβός είναι και η σύζυγός του όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στα Social Media. Μάλιστα, η Υπεύθυνη Σπουδών στην σχολή Αρχαίων Ελληνικών Ελληνική Αγωγή ανάρτησε μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον σύζυγό της, χωρίς να γράψει κάτι:
Νωρίτερα, σε άλλη της ανάρτηση έδειξε στους 50.000 ακολούθους της , την πολύ χαμηλή θερμοκρασία που επικρατεί στο Νταβός με το θερμόμετρο να δείχνει μείον 17 βαθμούς Κελσίου.

Η ανάρτησή της

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου