Στηβ Μιλάτος: Συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό στη Ρόδο

Ο Στηβ Μιλάτος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ύστερα από καταγγελία Βρετανίδας σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου για βιασμό από τον πρώην πανελιστας ο οποίος εργάζεται ως υποδοχή σε νυχτερινό κέντρο του νησιού.

Ο συνήγορος του Στηβ Μιλάτος μίλησε αποκλειστικά στην πρωινή εκπομπή του Alpha Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στο περιστατικό καταγγέλλοντας την Βρετανίδα ότι έστησε όλο το γεγονός ενω συνευρεθεί μαζί του συναινετικά.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα αναφέρει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, ότι υπήρχε συναινετική ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Θεωρώ ότι μια πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την ανάκριση να αφεθεί ελεύθερος. Πιστεύω ότι αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχτούν στο ακροατήριο».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Βρετανίδας καταγγέλλουσας, Γιάννης Κοκκινογένης,δήλωσε: “Έχει διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εύρεση γενετικού υλικού αργά χθες το βράδυ και αυτή τη στιγμή η εντολέας μου βρίσκεται στην ασφάλεια για διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα”.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας η Βρετανίδα έφυγε μαζί με τον Στηβ Μιλάτο από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο γνωρίστηκαν ώστε να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε άλλο μαγαζί ενώ κατέληξαν σε ένα εγκαταλελειμμένο.

Οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές του νησιού ερευνούν την υπόθεση και περιμένουν τα αποτελέσματα από τις ιατρικές εξετάσεις ώστε να καταλήξουν στο αν η υπόθεση θα μπει στο αρχείο ή θα προχωρήσουν σε διώξεις κατά του μοντέλου.

ΠΗΓΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ : iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία