Στέλλα Μιζεράκη: Γκρεμίζει το Instagram με την νέα της φωτογράφιση-Θα χάσετε τον ύπνο σας με τέτοια…προσόντα!

Η Στέλλα Μιζεράκη, η ξανθιά καλλονή του Power of Love, που έχει κλέψει τις καρδιές όλων και κυρίως των απανταχού αντρών. Σε κάθε της εμφάνιση τα βλέμματα είναι μόνιμα πάνω της, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα με εξίσου εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Μέσα στο σπίτι της αγάπης…….

ήταν από τις προσωπικότητες που αναδεικνύονταν και ο κόσμος στήριζε και αγαπούσε. Αυτό προφανώς τράβηξε και τον Πάνο Ζάρλα και την ερωτεύτηκε. Η ειλικρίνεια, η αγνή ψυχή, το χιούμορ και φυσικά η ομορφιά της συντελούν στο αποτέλεσμα που ονομάζεται Στέλλα Μιζεράκη.

Πλέον έχει ξεκινήσει μία δική της σειρά ρούχων, όπου η ίδια διαφημίζει και φυσικά όλα είναι κομμένα και ραμμένα πάνω της.

Δείτε την και πάθετε σοκ!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου