Στεφανος Τσιτσιπάς: «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να συζητιέται στα Μεσα κοινωνικής δικτύωσης και να προκαλέι για άλλη μια φορά με την δήλωση του.

Αυτή τη φορά, με μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση που οι φανς του twitter δεν είδαν με… καλό μάτι.

«Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου» έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και οι αντιδράσεις του κοινού φανερώνουν αν μη τι άλλο δυσαρέσκεια.

Αρκετοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν ότι ο ίδιος δεν θα χρειαστεί ποτέ να δουλέψει σε ένα ωράριο οχταώρου, ενώ άλλοι τον παροτρύνουν να σκέφτεται περισσότερο προτού γράψει κάτι.

Κάποιος τον ρωτάει αν το χτύπησε καμία ρακέτα στο κεφάλι κι ένας άλλος χρήστης αναρωτιέται «γιατί συνεχίζει και το κάνει αυτό;».

Κάποιες από τις αντιδράσεις στην ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

Τα λόγια αυτά του Έλληνα πρωταθλητή προκάλεσαν ακόμα και το σχόλιο του σχολιαστή τένις για το BBC, Ντέιβιντ Λο, ο οποίος αναρωτήθηκε: «Και τότε πώς θα ζει κάποιος;»

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία