Σταύρος Σβήγκος – Ελένη Αϊβαλή: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Σταύρος Σβήγκος και η σύζυγός του Ελένη Αϊβαλή.

Σταύρος Σβήγκος – Ελένη Αϊβαλή: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και η φωτογράφος ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο και το 2018 απέκτησαν έναν γιο μαζί, τον Μιχαήλ Άγγελο.

Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η Ελένη Αϊβαλή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια πραγματοποίησε ένα Q&A και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Σταύρος Σβήγκος: «Ένιωθα βιασμένος πραγματικά κι ήθελα να κάνω μπάνιο»

Ο Σταύρος Σβήγκος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για την παρουσίαση του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, για τη συμπεριφορά του όταν ήταν μαθητής, αλλά και για την παρενόχληση που βίωσε σε οντισιόν.

«Έχουν συμβεί διάφορα με το σχολείο. Είχα να πάω μια χρονιά τρεις μήνες στο σχολείο. Πήγαινα στο μουσικό σχολείο στην Παλλήνη όπου δίπλα περνούσε και ένα ωραίο ποτάμι και την άκουσα λίγο φυσιοδίφης».

«Με έβαζαν οι γονείς μου κάθε πρωί στο σχολικό αλλά εγώ, αντί να κατέβω και να πάω στην πόρτα του σχολείου, την έκανα και πήγαινα και μάζευα γυρίνους και φίδια. Έπαιρνα τους γυρίνους στο σπίτι, τους έβαζα σε ενυδρείο, γίνονταν βατραχάκια και μετά τους γυρνούσα πίσω. Γενικά ήμουν παιδί της φύσης. Τότε έμεινα από απουσίες στην ίδια τάξη, την ξανάκανα και την πέρασα όμως μετά»

Εξομολογήθηκε την εμπειρία του από παρενόχληση σε οντισιόν στην ηλικία των 18 ετών
«Ήμουν 18 χρονών κι αντέδρασα φεύγοντας, αλλά πέρασαν μήνες για να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Ήταν μια οντισιόν που με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ άβολα. Με είχε αγγίξει και σηκώθηκα κι έφυγα. Σταμάτησα την οντισιόν ευγενικά, ακόμα και τότε με μια σπρωξιά, με νεύρα πάρα πολλά και σηκώθηκα κι έφυγα».

«Μέχρι να φτάσω στο σπίτι που τότε ζούσα ακόμη με τους γονείς μου, σκεφτόμουν πως θα αντιμετωπίσω τον πατέρα και τη μάνα μου. Ένιωθα βιασμένος πραγματικά κι ήθελα να κάνω μπάνιο. Όλο αυτό το πράγμα σε ένα παιδί, που δεν έχει ιδέα στα 17 ή στα 18 του χρόνια, δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει. Πέρασαν μήνες για να μπορέσω να το αποκωδικοποιήσω στον εγκέφαλο μου τι είχε γίνει και να μιλήσω στους δικούς μου. Έλεγα ότι μάλλον εγώ κάνω λάθος και μάλλον έτσι γίνεται», είπε στη συνέχεια.

«Δεν το κατήγγειλα, αλλά βρέθηκα με άλλα τέσσερα άτομα που είχαν περάσει το ίδιο και το ανακοινώσαμε με κάποιον τρόπο. Ήταν αρκετό και νομίζω πως δεν υπάρχει πια στον χάρτη», συμπλήρωσε ο Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή Στούντιο 4.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία